tomis Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Witam Mam takie pytanko. W razie awarii systemu, lub kompa którą dytstrybucję typu "livecd" wybrać, aby w miarę bezboleśnie odczytać twardziela i zarchiwizować pliki?? Używałem już Educd, zale miałem problem z uruchomieniem neta. Przypuszczam że w knopiksie będzie to samo, bu "Educd" jest oparty właśnie na nim. Proszę o jakąś w miarę sensowną podpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Wg mnie najlepszy jest Knoppix. Niekoniecznie w ostatniej wersji na DVD Sądzę, że niezbyt wciąż stara wersja 3.9 wysarczy. A jak chcesz mieć ładnie (czytaj "bajery"), ale lekkie i szybkie to enlightment E17 - http://elivecd.org/ Wczoraj właśnie ściągnąłem i pierwsze wrażenie bardzo OK. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Moim zdaniem Ubuntu. Knoppix zrobił się jakiś kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Luty 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 No cóż porównam obydwa zobaczymy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi