scota Napisano Luty 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 Nowszy jest 2.6.15 - to taka duża różnica, chyba aż tak to nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 Nowszy jest 2.6.15 - to taka duża różnica, chyba aż tak to nie :/ Przyznam, że różnica jest ogromna Poczytaj FAQ, zaktualizuj system, wgraj nowy kernel i odezwij się ponownie. Przypuszczam, że problem ze sterownikami zniknie, podobnie z mplayerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scota Napisano Luty 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 Kocham was że ja wcześniej nie pomyślałem o takim updajcie nawet napisy są pod filmem ale MPlayer 1.0pre7try2-4.0.2 (C) 2000-2005 MPlayer Team CPU: Advanced Micro Devices Athlon MP/XP/XP-M Barton (Family: 6, Stepping: 0) Detected cache-line size is 64 bytes CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 1 3DNow2: 1 SSE: 1 SSE2: 0 parse error at line 1 jako zwykły dalej się pojawia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 FC4 zainstalowałem pare dni temu i nowego jajka nie kompilowałem Linux localhost.localdomain 2.6.11-1.1369_FC4 #1 Thu Jun 2 22:55:56 EDT 2005 i686 athlon i386 GNU/Linux wpisz jako root yum upgrade wiem, to trochę potrwa, ale opłaci się; po to sa aktualizacje, żeby je instalować kiedy już będzie po wszystkim wpisz yum clean all , gdyż poprawek możesz mieć (w zależności jak dużo grup pakietów zaznaczyłeś przy instalacji) nawet 500 mega, więc trochę będą potem marnować miejsce na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 Kocham was Bez takich mi tutaj Zwykłe "Dziękuję" wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scota Napisano Luty 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2006 OK troche mnie poniosło Mplayer wiesza się gdy uruchamiam go i mam już włączony xmms Dalej nie wiem dlaczego nie mogę uruchomić go jako zwykły user Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2006 Mplayer wiesza się gdy uruchamiam go i mam już włączony xmms Bo xmms korzysta z karty dzwiękowej i ją zajmuje. Dlatego mplayer się wywala. Najpierw go wyłącz. Dalej nie wiem dlaczego nie mogę uruchomić go jako zwykły user A co ciekawego wypisuje? Sorx, ale nie chce mi się wałkować całego topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scota Napisano Luty 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Troszki wyżej było MPlayer 1.0pre7try2-4.0.2 (C) 2000-2005 MPlayer Team CPU: Advanced Micro Devices Athlon MP/XP/XP-M Barton (Family: 6, Stepping: 0) Detected cache-line size is 64 bytes CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 1 3DNow2: 1 SSE: 1 SSE2: 0 parse error at line 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi