Gość Zuk87 Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Proście, a będzie Wam dane: pulpit nautilus konfig datyi czasu konfiguratory II konfiguratory III pirut i pup Rhythmbox Jeśli kogoś interesuje coś jeszcze to mogę dorzucić. Niestety nie umiem zrobić screenshota menu Jeśli ktoś wie jak to zrobić, to proszę o instrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 te przyciski w menedżerze pakietów sam robiłeś? mam nadzieję, że to jakiś bug jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Te przyciski tak wyglądają, to nie wesoła twórczość Zuka87. Mam nadzieję, że się wkrótce zmienią na coć bardziej przystępnego dla oka. Ale do piruta to chyba się długo nie przekonam, yumex jak dla mnie bardziej funkcjonalny. Może to próba stworzenia czegoś "user friendly" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Te ikonki to placeholdery, graficy Fedory się już tym zajmują. A yumex ma pewne istotne wady (nie tylko ze strony interfejsu), które nie pozwalają na jego użycie w Core. Mimo to powinien być rozwijany i dostępny w Extras dopóty, dopóki będzie nim ktoś zainteresowany. BTW w GIMP-ie: Plik → Pobierz → Zrzut ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 BTW w GIMP-ie: Plik → Pobierz → Zrzut ekranu. Thx i dalsza część screenów: aplikacje miejsca nautilus2 środowisko1 środowisko2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 To i ja coś wrzucę, Zuk nie zmieniał wyglądu, a ja zrobiłem mały lifting FC 5 (gnome). Pulpit Nautilus Menu +narzędzia z GIMP-a FF + terminal + PSI jakby były jakieś życzenia to prosze się odezwać :] a z yumexa i tak korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 ładniutkie ikonki, a nie macie czasem czegoś z kde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 tylko zainstaluje KDE to coś wrzucę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Ciekawe czy żaden programista nie zauważył, że ikona Beagle'a w "Miejsca" nie jest skinowalna... BTW pochodzi ona z projektu Tango, mam nadzieję, że przy 2.16 zastąpią one stare ikony GNOME-a. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 KDE tym razem, bez wodotrysków bo z niego nie korzystam (musiałem doinstalować). Pulpit Kmail, Kontact, Konqueror Menu, narzędzia GIMP-a Konqueror i widoczek na katalogi tyle PS. 10 minut obcowania z KDE potwierdziło tylko, że GNOME jest dla mnie przeznaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Dla mnie oglądanie screenshotów jest ostatecznością - jak nie mam czasu. Dydaktyczną lekturą jest przeczytanie release-notes, czytanie list mailingowych oraz opisów dostarczanych programów ← to jest dopiero frajda! Oczywiście jeszcze większą jest instalacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 muchas gracias senor no wygląda zwyczajnie, ale co tam by się miało zmienić? dopiero razem z 4 nadejdą jakieś poważne zmiany. Ja czytam takie rzeczy ale muszę zobaczyć żeby uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Niestety nie umiem zrobić screenshota menu Jeśli ktoś wie jak to zrobić, to proszę o instrukcję. Skorzystaj z progsa scrot scrot --delay --count 5 (jak nie ruszy tak, to zamień delay i count miejscami - z głowy pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Potworki z wczorajszego piruta zastąpiono czymś takim, o niebo lepszym :] Pirut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 i tak wygląda brzydko to okno ale ikonki o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi