SebOOl Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Witam Interesuje mnie jak na podstawie tagów dołączanych do plików audio utworzonych pod linuksem utworzyć tagi obsługiwane w Windows. Zauważyłem że tagi windowsowe nie są widzie przez amaroka, a tagi utworzone przez gripa nie są widziane w Winampie. Mogę dorabiać tagi do pliów utworzonych pod Linem z wykorzystaniem winampa pod win i nie będzie to miało wpływu na tagi które obłsuguje amaroK. Moje pytanie brzmi: Jak zautomatyzować proces tworzenia tagów dla winampa na podstawie tagów tworzonych pod linuxem... Pozdrawiam SebOOl Pewnie zauważyliście że nie napisałem wersji tagów ... zrobiłem to celowo ponieważ nie chce niczego sugerować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 foobar potrafi zrobić tagi na podstawie nazwy pliku, nie wiem czy czasem nie potrafi też tego zrobić używając tagów. Warto sprawdzić. Poza tym jest lepszy od winampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 http://easytag.sourceforge.net/ Tagi stworzone w easy tag działały mi na windows i na linuksie. Sądzę, że można automatycznie pozmieniać tagi we wszystkich plikach w easytag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi