Nterowski Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Po pierwsze oczywiście jak jakżdy, kto nie był żałuję Żałuj 1) http://ds5.agh.edu.pl/~pat86/fcod/AlienJR/dscn0604.jpg Przepraszam, a co to za system? biggrin.gif Tak tez bywa . Wazne ze Python ma ciekawe możliwości. 2) na około połowie zdjęć Alien rozmawia przez komórkę Z tego co widziałem to rozmawia przez komorke na jednym zdjeciu...nie stanowi to polowy zdjec ;p Wygrałem ostatnią sensowna nagrodę, czyli FC3 - Biblia. Dostanie ją siostrzyczka Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Nie mow ze wygrales cos tongue.gif Wygrałem ostatnią sensowna nagrodę, czyli FC3 - Biblia. Dostanie ją siostrzyczka A jaka była umowa...? Niestety nie mogłem wylosować książki którą chciałeś bo mnie nie było w niedzielę Pożyczysz mi kiedyś ten książeczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 No to już się będziesz z moją siostrą umawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Echh i tak mi pozostaja filmiki, a to nie zastąpi osobistego spotkania . Poza tym to Wy młodzi jestescie( a moze to ja strasznie stary jak na początki jestem) Ale sądząc po zdjeciach impreza była rewelacyjna. Moze następne wydanie FCOD'a można by było zrobic w Wawie? Pogadam z kim trzeba moze na sponsoring firmę naciągnę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Następne FCOD już są wstępnie umówione na pażdziernik w... Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 1) http://ds5.agh.edu.pl/~pat86/fcod/AlienJR/dscn0604.jpg Przepraszam, a co to za system? 2) na około połowie zdjęć Alien rozmawia przez komórkę 1. Python jest mulitplatformowy. Poza tym przypuszczam, że łatwiej projektor podłączyć pod lapotpem na windowsie niż konfigurować w czasie gdy nie było czasu na to. A co najważniejsze mi to nie przeszkadza, gdyż człowiek, który prowadził ten wykład jest dla mnie hackerem. 2. Nie miałem w ogóle komórki na FCOD, bo dziwnym trafem popsuła mi się karta SIM, a dzwoniłem raz (z komorki Ntera), zeby poinformować mame, że dotarłem (to jest wlasnie pierwsze zdjecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 2. Nie miałem w ogóle komórki na FCOD, bo dziwnym trafem popsuła mi się karta SIM, a dzwoniłem raz (z komorki Ntera), zeby poinformować mame, że dotarłem (to jest wlasnie pierwsze zdjecie). Ah, to może Cię z kimś pomyliłem... Nie chce mi się wertować tych zdjęć ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Poza tym to Wy młodzi jestescie( a moze to ja strasznie stary jak na początki jestem) no wlasnie, tez zwrocilem na to uwage, ze sama mlodosc pojawila sie w Rybniku.. Coz, wapno jest mało mobilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Poza tym to Wy młodzi jestescie( a moze to ja strasznie stary jak na początki jestem) no wlasnie, tez zwrocilem na to uwage, ze sama mlodosc pojawila sie w Rybniku.. Coz, wapno jest mało mobilne Pozostało wam tylko żałować. Ludzie sympatyczni. Wykłady pouczające. Zabawa przednia (piwo zimne, kobiety gorące ;p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 [zaluje] Coz, wapno jest mało mobilne ... albo jest za daleko i mimo checi - nie dotarlo Pozdro [/zaluje] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Nie mow ze wygrales cos tongue.gif Wygrałem ostatnią sensowna nagrodę, czyli FC3 - Biblia. Dostanie ją siostrzyczka Hehe niezle... Tylko pogratulowac, chociaz chciales ta druga o bezpieczenstwie. Trzeba sie bylo zamienic, choc z drugiej strony pewnie bardzo mila niespodzianka dla siostry - bedzie teraz miala co czytac do poduszki A do nastepnego FCOD pozsotaje jedynie czekac. Jak pierwsza byla tak udano to jak beda wygladaly kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Kolo nie chciał się zamienić. Szkoda mi tylko było, że wylosowali mnie już na samym końcu, bo bym sobie wziął podpisy od wszystkich uczestników popijawy PS. !Ci - ty miałeś wykład z ff? Zapodaj pedeefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ja to mam pecha, PLD Linux Days przegapiłem a impreza odbywała się w Poznaniu, z Wrocławia w sumie nie tak daleko. Z kolei na FCOD się rozchorowałem, niech to szlag trafi ! Kurcze blade No cóż, mówi się trudno i zdycha się dalej :> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 PS. !Ci - ty miałeś wykład z ff? Zapodaj pedeefa O tym prowadzil wyklad chyba ten student 5 roku stamtad. Napisz do Filipa pewnie Ci da namiary na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipK Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Prezentacje puszczał Helot (Marek Barczyk) ze swojego laptopa, więc jeszcze jej nie mam, ale na pewno będzie za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi