pwak Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Cz ktoś może wie, dlaczego jestem kilka razy dziennie automatycznie, bez ostrzeżenia wylogowany ze środowiska KDE ? Może nie jest to wylogowanie ale wracam do ekranu logowania .... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 (edytowane) Może wiesza ci się jakieś program z KDE, coś na wzór programu gnome-session z GNOME. Nie wiem, czy to coś da , ale spróbowałbym odpalić X-y z konsli i jak się zarwie to zobaczyć, co tam wypisało.... A mozesz napisać, co robisz zaraz przed nagłym wylogowaniem? Albo spróbuj nie uzywać KDE tylko zrobić próbę z (moim ulubionym:-) TWM? Ciekawe, czy zrobi się to samo... Edytowane Marzec 28, 2006 przez dj_oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deresz Napisano Kwiecień 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2008 podłącze się do tematu. U mnie przy takim automatycznym wylogowaniu chodzi najczęściej Firefox oraz leci sobie jakaś mp3 na amarok'u. Śmigam po necie i słucham muzy a po jakichś kilkunastu minutach wylogowanie. Jest to trochę irytujące. Jest na to jakaś metoda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2008 Jest na to jakaś metoda ??Przejrzeć logi systemowe dmesg | tail bezpośrednio po takim załamaniu. Dodatkowo /var/log/Xorg.0.log. Ewentualnie zamiast zera jakaś inna cyfra. Wróżki mają wolne BTW próbowałeś zrobić tak jak napisał (rok temu ) dj_oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Kwiecień 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2008 Ktora to Fedora? Ktore KDE? System zaktualizowany? Nie konczy Ci sie miejsce na partycji systemowej lub home? Wrozki maja wolne... @WalDo: dwa lata temu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2008 Off Topic @WalDo: dwa lata temu :lol:Fakt, ale ja to do trzech zliczyć nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi