Bedenk Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Przecież w Bugzilli można też zgłaszać prośby o jakąś funkcjonalość. Wiem, ale poprostu już mi się nie chce, i tak nie korzystam z tego ;p A jeśli w yumexie to było a w pupie i pirucie nie... No cóż... A przy okazji - można ustawić automatyczne ściąganie i aktualizowanie pakietów w tle - "Środowisko → Administracja → Usługi → zaznaczyć yum". Tiaaaa... i włączam kompa na chwilkę żeby np. sprawdzić jak autobus jedzie a tu mi zaczyna zasysać OO... Nie, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Wiem, ale poprostu już mi się nie chce Więc nie narzekaj, że tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Kwiecień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 Wiem, ale poprostu już mi się nie chce Więc nie narzekaj, że tego nie ma. (Już) nie narzekam. Pozatym zeszliśmy z tematu, to nie jest wątek o metodach update tylko o tym kto ma FC5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi