mpiotr Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 Witam, Zainstalowałem Yumem mplayera na FC5. I działa, ale nie mogę ustawić aby podczas oglądania filmu powstrzymał wygaszacz ekranu (opcja -stop-xscreensaver nie działa). Poza tym, gdy wygaszacz wyłączyłem z menu Pulpitu to z kolei po jakimś czasie (pewnie też związane z ustawieniami zarządzania energią) ekran wyłączył się. Jeśli spotkał się ktoś z podobnym problemem to poproszę o pomoc. Z góry dzięki i pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 po jakimś czasie (pewnie też związane z ustawieniami zarządzania energią) ekran wyłączył się. A to laptop? Jak nie to w diabły z apmd (chkconfig --del apmd). Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpiotr Napisano Marzec 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 Czy aby jak wywalę apmd to przypadkiem nie zostanę ze stale włączonym monitorem? Taka perspektywa też mi się nie uśmiecha Dzięki i pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 Raczej nie. Jest jeszcze apmd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi