Skocz do zawartości

Menu Kde

asasyn

Rekomendowane odpowiedzi

kappfinder

Skąd to wytrzasnąć? Miałem FC4 - było. Teraz mam 5 i nigdzie tego nie ma o.0 A prawie wszystko muszę ręcznie do menu dodawać... Szukałem w pirucie, na googlach, ale pirut nie znajduje a na googlach jakieś g...

PS. Sorry za lekki oftopic wink.gif

Zobaczymy. W tej chwili ściągam obrazy płyt iso ze strony Fedora Project.Robię to w slackware wget-em. Ściągnięte obrazy sprawdzę sha1sum, jeżeli sumy się będą zgadzać to wypalę płytki w czystej konsoli ,Red Hat zaleca bodajże tryb SAO więc tak to zrobię.Zostanie wyeliminowana możliwośc błędu z mojej strony. Kappfinder jest składnikiem kdebase jak się nie mylę. Co ciekawe byłem na www.kde.org i tam nie ma oficjalnych paczek dla Fedory Core 5.Może tu tkwi błąd.

Taak i sprawa się wyjaśniła. Skopane kde w tej fedorce. System był ści agany ze strony projektu i wypalony tak jak napisałem powyżej. Oprócz kde mam sporo pustych katalogów javy. Pomimo odznaczenia evolution ta kobyła została jednak zainstalowana. Oczywiście wywaliłem przez Add/Remove software. Do tego postanowiłem wyrzucić serwer wydruku. Wywaliło go razem z open officem , image magickiem, totemem i jeszcze paroma innymi.Zaczyna mi się to powoli nie podobać mad.gif