SebOOl Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Witam Zainstalowałem sobie FC 5 i ku mojej radości znalazłem tam Firefoxa w wersji 1.5. Zainstalowałem Javaplugin i flash plugin. o ile Java chodzi jak narazie bez zarzutu to flash nie chodzi w ogóle Objawy sa takie że gdy wejdę na stronę zrobioną we flashu strona się ładuje po czym wyświetla się biały ekrean (taka biała strona bez żadnej zawartości). Czy u was flash działa ?? Pozdrawiam SebOOl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 czytaj http://fedoranews.org/wiki/Fedora_Weekly_N...ository_for_FC5 po polsku http://fedoranews.org/mediawiki/index.php/...ue_39_in_Polish tak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Od gajownika: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?i...i?id=317655#c14 i ewentualnie: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...indpost&p=57747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Witam u mnie dziala plugin poprawnie jak zainstalwalem najpierw plugin automatycznie pod firefoxem a poznije dopiero ten z livny. teraz nie mam flesha tylko pod opera tam jest problem ale pod konquereorem i firefoxem wszsytko dziala jak dawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czatman Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Błąd. Wyskakuje mi informacja "Public key for flash-plugin-7.0.63-1.i386.rpm is not installed" i coś o złośliwych programach. Nie wiem teraz czy ta instalka jest całkowicie bezpieczna. Potrzebna mi porada czy mogę mimo to zainstalować czy mam sobie darować??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Nie wiem teraz czy ta instalka jest całkowicie bezpieczna. ... Wlasnie po to zebys nie musial sie tym martwic sa klucze i podpisywanie nimi pakietow... Doinstaluj brakujacy klucz (info jak to zrobic znajdziesz na stronie repo ktorego uzywasz a prawdopodobnie takze na tym forum - Szukaj) i bedzie po problemie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Czesc. Czy ktos z was sie spotkal z x86_64 wersja flasha? jak tak to gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 nie spotkałem się bo takiej na razie nie ma. Obiecywali zrobić ale na razie cicho sza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 mam w takim razie pytanie... co robic?? w sensie czy da sie zainstalowac wersje dla i386 czy co?? tzn jakie mam opcje?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Z tego co wiem masz 2 opcje: a) zainstalować wersję 32-bitową Firefoksa i do tego flasha, zrezygnować z flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmaestro Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 KU informacji: Jest możliwy flash pod 64 bit i firefox 64bit. Ja właśnie zainstalowałem. Jest możliwe na dwa sposoby: 1. gnash - ale niestety na stronach projektu nie była udostępniona paczka, były odnośniki, ale paczki brak (nie wiem dlaczeho). Gdzieś daleko znalazłem wersję testową z przed wielu miesięcy i niestety nie udało się skompilować poprawnie. 2. gplflash-0.4.13 oraz wymagane przez tą paczkę libmad-0.15-1b udało się skompilować i zainstalować ALE!!!!! nadal nie działa poprawnie... NIESTETY. Za pierwszym wejściem na stronę z flashem, firefox wyskakuje. ponownie wchodząc na tą samą stronę próbuje ładować.. i są różne tego efekty. FAKT faktem na wielu stronach flashowskich działa poprawnie. Coś w tej materii się dzieje i mam nadzieję, że szybko się zmieni... Zastanawiam sie jak zrobił Suse, bo tam działa... hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi