smok Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 jaki program w linuksie obsługuje grafikę wektorową na poziomie zbliżonym do Corela i czyta korelowskie pliki ? prubowałem Inkscape i skencil ale nie czytają *.cdr-ów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 jaki program w linuksie obsługuje grafikę wektorową na poziomie zbliżonym do Corela i czyta korelowskie pliki ? Może Corel PhotoPaint 9 pod linuksa? A GIMP sobie z tym nie poradzi? Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Witam Nie ma nic pod linuksa co czyta cdr chyba ze cos płatnego. Musisz zrobić konwersje na inny plik najlepiej svg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Corel 9 ładnie pracował mi pod wine (trochę powoli ale stabilnie). Inkscape jest w tej chwili (moim zdaniem) na poziomie Corela 8, ale niestety nie czyta plików *.cdr ; za to dobrze czyta eps-y i pliki Illustratora. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smok Napisano Kwiecień 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 jaki program w linuksie obsługuje grafikę wektorową na poziomie zbliżonym do Corela i czyta korelowskie pliki ? Może Corel PhotoPaint 9 pod linuksa? A GIMP sobie z tym nie poradzi? Pozdr, W. Może Corel PhotoPaint 9 pod linuksa? A GIMP sobie z tym nie poradzi? z tego co wiem to nie są programy do grafiki wektorowej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi