Skocz do zawartości

Komunikator - Tlen, Gg

XAL

Rekomendowane odpowiedzi

jabber mam problemy z sieciami tlen i niebędzie ci chodzić.

Masz rację, jedyne sensownie działające transporty do tlenu znajdują się na chrome.pl i aster.pl Na pozostałych serwerach transporty są wyłączone lub nie działają prawidłowo.

Masz rację, jedyne sensownie działające transporty do tlenu znajdują się na chrome.pl i aster.pl Na pozostałych serwerach transporty są wyłączone lub nie działają prawidłowo.

Co do chrome.pl to bym się zastanowił bo aktualnie transport nie chodzi.

Co do chrome.pl to bym się zastanowił bo aktualnie transport nie chodzi.

Co? Właśnie dzięki transportowi na chrome dowiedziałem się o Twojej odpowiedzi w tym topicu...

Wszystko działa smile.gif

Na którym serwerze transport GG działa bez problemów? Próbowałem już kilka i zawsze coś nie działa. chrome.pl co chwila zdychał. jabberpl.org tak samo, na uaznia.net i jabber.atman.pl jakoś działa tylko trzeba długo czekać aż się w końcu zaloguje (najpierw pokazuje opis Disconnected, a później Connection Timeout i za jakiś czas się loguje).

rafalzaq: to nie wina transportu a serwerów gg, bardzo często padają i być może to ich wina. W zamierzchłych czasach, kiedy korzystałem z gg, to bezproblemowo działały transporty na jabber.autocom.pl i jabber.aster.pl

rafalzaq: to nie wina transportu a serwerów gg, bardzo często padają i być może to ich wina. W zamierzchłych czasach, kiedy korzystałem z gg, to bezproblemowo działały transporty na jabber.autocom.pl i jabber.aster.pl

Serwery raczej działały bo w Kadu od razu się zalogował. Potestuję jeszcze trochę tego atmana (przed chwilą miał jakiś przebłysk, może zostanie mu na dłużej :] ),a jak będzie do kitu to zobaczę tamte dwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...