XAL Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Właśnie. Istnieje jakiś komunikator, który obsługuje GG i Tlena? Spytałem wcześniej Szukaj'a ale nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 oczywiście, że istnieje. PSI albo KOPETE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etz257 Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Ja polecam QTLEN i KADU Oczywiście QTLEN obsługuje tylko tlena a KADU tylko GG. Ja uzywam obu naraz tak jak pod win Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Istnieje jakiś komunikator, który obsługuje GG i Tlena? PSI. W zasadzie to jabber, ale na wiekszości serwerów jabbera sa transporty do Tlenu, Gadu, ICQ itp. Jest w repozytoriach Fedory. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Zainstaluj lepiej Qtlen bo w jabber mam problemy z sieciami tlen i niebędzie ci chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 jabber mam problemy z sieciami tlen i niebędzie ci chodzić. Masz rację, jedyne sensownie działające transporty do tlenu znajdują się na chrome.pl i aster.pl Na pozostałych serwerach transporty są wyłączone lub nie działają prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Masz rację, jedyne sensownie działające transporty do tlenu znajdują się na chrome.pl i aster.pl Na pozostałych serwerach transporty są wyłączone lub nie działają prawidłowo. Co do chrome.pl to bym się zastanowił bo aktualnie transport nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Co do chrome.pl to bym się zastanowił bo aktualnie transport nie chodzi. Co? Właśnie dzięki transportowi na chrome dowiedziałem się o Twojej odpowiedzi w tym topicu... Wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Sorx miałem źle skonfigurowane psi bo korzystam 2 różnych serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 kiedyś było gnu gadu ale nie wiem czy nadal zyje, za to ja polecam gaim2.0beta3 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Na którym serwerze transport GG działa bez problemów? Próbowałem już kilka i zawsze coś nie działa. chrome.pl co chwila zdychał. jabberpl.org tak samo, na uaznia.net i jabber.atman.pl jakoś działa tylko trzeba długo czekać aż się w końcu zaloguje (najpierw pokazuje opis Disconnected, a później Connection Timeout i za jakiś czas się loguje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 rafalzaq: to nie wina transportu a serwerów gg, bardzo często padają i być może to ich wina. W zamierzchłych czasach, kiedy korzystałem z gg, to bezproblemowo działały transporty na jabber.autocom.pl i jabber.aster.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Na jabberpl.org dobrze transport GG chodzi, przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Ja używam PSI z transportami do GG, Tlena i MSN. Czasami chrome.pl ma zwisy z transportem gg, ale to tylko czasem. Zastanawiam się nad zmianą komunikatora, bo PSI nie bardzo mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 rafalzaq: to nie wina transportu a serwerów gg, bardzo często padają i być może to ich wina. W zamierzchłych czasach, kiedy korzystałem z gg, to bezproblemowo działały transporty na jabber.autocom.pl i jabber.aster.pl Serwery raczej działały bo w Kadu od razu się zalogował. Potestuję jeszcze trochę tego atmana (przed chwilą miał jakiś przebłysk, może zostanie mu na dłużej :] ),a jak będzie do kitu to zobaczę tamte dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi