Skocz do zawartości

Płaszczaki :) :)

WalDo

Rekomendowane odpowiedzi

A może tak jakiś ranking polowań na płaszczaki?

Proponuję po każdym trafieniu wpis z informacją: nick płaszczaka i po myślniku ogólna ilość trafionych smile.gif

Ja kiepsko jakoś idę, ale na początek:

artkom - razem: 2

Nie wiem kto był pierwszy bo ktoś zczyścił shouta sad.gif_Pat pisał "nie spamić". _Pat przyznaj się, to Twoja robota?

Ale trafiłem płaszczaka na pewno. Pierwszego płaszczaka sie pamięta biggrin.gifbiggrin.gif

Pozdr,

W.

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ja mogę z dumą przyznać, że mam... jednego (na razie) biggrin.gif. Jednego żeś mi WalDo sprzątnął sprzed nosa, ale spox, trafił się następny. Muszę znaleźć trochę czasu na polowania wink.gif

Upolowane płaszczaki:

Romas - 1 trafienie

arek007 - 1 trafienie (27.04.2006 - 20:36)

Grafi - 1 trafienie (1.05.2006 - 13:10)

Płaszczak - osobnik nie odróżniający shoutboksa od "Szukaj". Próbując wyszukiwać w shoutboksie wystawia się na strzał. Po wrzuceniu "zapytania" do shoutboksa staje się łatwym łupem dla szyderczych myśliwych z forum.fedora.pl smile.gif Dozwolony odstrzał o każdej porze roku. Trafienie zaznacza się napisem zawierającym słowo "płaszczak" bezpośrednio za wpisem płaszczaka smile.gif

To chyba tak w skrócie zasady smile.gif

Pozdr,

W.

Gdybym wiedział że naprawdę chcecie prowadzić ranking to bym spisywał.... wiem tylko że dużo tego było... ale ile to nie wiem.. :/

Edit:

Dobra przegrzebałem Shouta i w sumie będzie 10 płaszczaków .. nie wiem dlaczego mówicie że _Pat zczyścił Shouta.. ja wszystko znalazłem... jeśli nie wierzycie to możecie sprawdzać tongue.gif

shinran - 19.04.2006 - 13:40

m!naq - 19.04.2006 - 13:50

Mariusz2810 - 19.04.2006 - 16:02

szym10 - 20.04.2006 - 18:47

kluczyk52 - 21.04.2006 - 22:42

whpower - 21.04.2006 - 22:58

meen22 - 23.04.2006 - 11:39

radaian - 23.04.2006 - 12:20

mario79 - 23.04.2006 - 12:30

mario79 - 23.04.2006 - 12:30

Co do samej idei to irytowało mnie to i dodałem sobie do podpisu informacje na ten temat.. a potem wrzuciłem to na Shouta... i jakoś tak z Alienem zaczęliśmy ustrzeliwać jeśli nawinął się ktoś na Shoucie.. i tak już zostało..

Pozdrawiam Rasp..

Ja mam jednego ustrzelonego w środku nocy biggrin.gif

Jak będzie mi się chciało to poszukam nicka tego usera.

/edit/

Był to stolek

BTW: fajny nick smile.gif

Edytowane przez Zuk87

Nie wiem kto był pierwszy bo ktoś zczyścił shouta sad.gif_Pat pisał "nie spamić". _Pat przyznaj się, to Twoja robota?

.. nie wiem dlaczego mówicie że _Pat zczyścił Shouta.. ja wszystko znalazłem... jeśli nie wierzycie to możecie sprawdzać tongue.gif

Usunąłem dokładnie trzy shouty jednego autora, pojawiały się na bieżąco w trakcie przeglądania przeze mnie forum, więc raczej nie mogliście wyłapać, że kto to był. A ja - nie pamiętam nicka (w sumie mógłbym sprawdzić). Chętnie sprawdziłbym i dołączył do gry, ale akurat elimunuję ze swojego życia chamstwo, a gra prześmiewców sprzyja jego wdrażaniu.

nie wiem dlaczego mówicie że _Pat zczyścił Shouta..

Nie "mówicie" tylko ja tak zasugerowałem po tym jak _Pat napisał "nie spamić" smile.gif Pewnie znowu niesłuszne podejrzenia na usprawiedliwienie własnej nieuwagi smile.gif Z góry sorki _Pat wink.gif

Faktycznie znalazłem nieco dalej niż sie spodziewałem mojego 1. płaszczaka:

trafiony: Mariusz2810 - 21.04.2006 - 12:33

[Edit] Hmmm... _Pat dlaczego uważasz, że łapanie płaszczaków to chamstwo? Też w pewnej chwili pomyślałem, że to może płoszyć nowych użytkowników, ale... chyba bez przesady. Jeśli masz jakieś inne argumenty to napisz - złożę broń jeśli to do mnie trafi wink.gif

Pozdr,

W.

Hmmm... _Pat dlaczego uważasz, że łapanie płaszczaków to chamstwo? Też w pewnej chwili pomyślałem, że to może płoszyć nowych użytkowników, ale... chyba bez przesady. Jeśli masz jakieś inne argumenty to napisz - złożę broń jeśli to do mnie trafi wink.gif

Pozdr,

W.

Ja również chętnie złoże broń.. kiedy zaczęliśmy wypłaszczać, to nie pomyślałem o tym że może to mieć negatywny efekt na nowych użytkowników..

Pozdrawiam Rasp..

Płaszczak - osobnik nie odróżniający shoutboksa od "Szukaj". Próbując wyszukiwać w shoutboksie wystawia się na strzał. Po wrzuceniu "zapytania" do shoutboksa staje się łatwym łupem dla szyderczych myśliwych z forum.fedora.pl smile.gif Dozwolony odstrzał o każdej porze roku. Trafienie zaznacza się napisem zawierającym słowo "płaszczak" bezpośrednio za wpisem płaszczaka smile.gif

To chyba tak w skrócie zasady smile.gif

lol biggrin.gif