@WalDo Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 A może tak jakiś ranking polowań na płaszczaki? Proponuję po każdym trafieniu wpis z informacją: nick płaszczaka i po myślniku ogólna ilość trafionych Ja kiepsko jakoś idę, ale na początek: artkom - razem: 2 Nie wiem kto był pierwszy bo ktoś zczyścił shouta _Pat pisał "nie spamić". _Pat przyznaj się, to Twoja robota? Ale trafiłem płaszczaka na pewno. Pierwszego płaszczaka sie pamięta Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Ja mogę z dumą przyznać, że mam... jednego (na razie) . Jednego żeś mi WalDo sprzątnął sprzed nosa, ale spox, trafił się następny. Muszę znaleźć trochę czasu na polowania Upolowane płaszczaki: Romas - 1 trafienie arek007 - 1 trafienie (27.04.2006 - 20:36) Grafi - 1 trafienie (1.05.2006 - 13:10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Jednego żeś mi WalDo sprzątnął sprzed nosa, ale spox, trafił się następny. Rozumiem, że vendetta odwołana? Cóż, jak mawiali starożytni: "niech wygra najlepszy" Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 ja też mam jednego na koncie qlaka - ilość = 1 Sczęścia w łowach życzę panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 (edytowane) ja sobie naliczylem w sumie 7 w calym polowaniu ich nicki Sidor mielnym13 Mariusz2810 krz Dziki darekwojna byniu85 Edytowane Kwiecień 25, 2006 przez da_niel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 WalDo: Odwołana, odwołana. Ale i tak nigdy Ci nie wybaczę!! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 A ja od dobrych kilku dni zastanawiam sie co to za gra z płaszczakami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Płaszczak - osobnik nie odróżniający shoutboksa od "Szukaj". Próbując wyszukiwać w shoutboksie wystawia się na strzał. Po wrzuceniu "zapytania" do shoutboksa staje się łatwym łupem dla szyderczych myśliwych z forum.fedora.pl Dozwolony odstrzał o każdej porze roku. Trafienie zaznacza się napisem zawierającym słowo "płaszczak" bezpośrednio za wpisem płaszczaka To chyba tak w skrócie zasady Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Gdybym wiedział że naprawdę chcecie prowadzić ranking to bym spisywał.... wiem tylko że dużo tego było... ale ile to nie wiem.. :/ Edit: Dobra przegrzebałem Shouta i w sumie będzie 10 płaszczaków .. nie wiem dlaczego mówicie że _Pat zczyścił Shouta.. ja wszystko znalazłem... jeśli nie wierzycie to możecie sprawdzać shinran - 19.04.2006 - 13:40 m!naq - 19.04.2006 - 13:50 Mariusz2810 - 19.04.2006 - 16:02 szym10 - 20.04.2006 - 18:47 kluczyk52 - 21.04.2006 - 22:42 whpower - 21.04.2006 - 22:58 meen22 - 23.04.2006 - 11:39 radaian - 23.04.2006 - 12:20 mario79 - 23.04.2006 - 12:30 mario79 - 23.04.2006 - 12:30 Co do samej idei to irytowało mnie to i dodałem sobie do podpisu informacje na ten temat.. a potem wrzuciłem to na Shouta... i jakoś tak z Alienem zaczęliśmy ustrzeliwać jeśli nawinął się ktoś na Shoucie.. i tak już zostało.. Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 @Rasp Strzelanina jakiś czas już trwa, więc chyba możemy przyjąć trafienia "prawdopodobne" na słowo honoru wpisującego Od czegoś trzeba zacząć. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 (edytowane) Ja mam jednego ustrzelonego w środku nocy Jak będzie mi się chciało to poszukam nicka tego usera. /edit/ Był to stolek BTW: fajny nick Edytowane Kwiecień 25, 2006 przez Zuk87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Nie wiem kto był pierwszy bo ktoś zczyścił shouta _Pat pisał "nie spamić". _Pat przyznaj się, to Twoja robota? .. nie wiem dlaczego mówicie że _Pat zczyścił Shouta.. ja wszystko znalazłem... jeśli nie wierzycie to możecie sprawdzać Usunąłem dokładnie trzy shouty jednego autora, pojawiały się na bieżąco w trakcie przeglądania przeze mnie forum, więc raczej nie mogliście wyłapać, że kto to był. A ja - nie pamiętam nicka (w sumie mógłbym sprawdzić). Chętnie sprawdziłbym i dołączył do gry, ale akurat elimunuję ze swojego życia chamstwo, a gra prześmiewców sprzyja jego wdrażaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 nie wiem dlaczego mówicie że _Pat zczyścił Shouta.. Nie "mówicie" tylko ja tak zasugerowałem po tym jak _Pat napisał "nie spamić" Pewnie znowu niesłuszne podejrzenia na usprawiedliwienie własnej nieuwagi Z góry sorki _Pat Faktycznie znalazłem nieco dalej niż sie spodziewałem mojego 1. płaszczaka: trafiony: Mariusz2810 - 21.04.2006 - 12:33 [Edit] Hmmm... _Pat dlaczego uważasz, że łapanie płaszczaków to chamstwo? Też w pewnej chwili pomyślałem, że to może płoszyć nowych użytkowników, ale... chyba bez przesady. Jeśli masz jakieś inne argumenty to napisz - złożę broń jeśli to do mnie trafi Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Hmmm... _Pat dlaczego uważasz, że łapanie płaszczaków to chamstwo? Też w pewnej chwili pomyślałem, że to może płoszyć nowych użytkowników, ale... chyba bez przesady. Jeśli masz jakieś inne argumenty to napisz - złożę broń jeśli to do mnie trafi Pozdr, W. Ja również chętnie złoże broń.. kiedy zaczęliśmy wypłaszczać, to nie pomyślałem o tym że może to mieć negatywny efekt na nowych użytkowników.. Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Płaszczak - osobnik nie odróżniający shoutboksa od "Szukaj". Próbując wyszukiwać w shoutboksie wystawia się na strzał. Po wrzuceniu "zapytania" do shoutboksa staje się łatwym łupem dla szyderczych myśliwych z forum.fedora.pl Dozwolony odstrzał o każdej porze roku. Trafienie zaznacza się napisem zawierającym słowo "płaszczak" bezpośrednio za wpisem płaszczaka To chyba tak w skrócie zasady lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi