Bedenk Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Bedenkowe płaszczaki: 1 - dmskisiel (26.04.2006 - 13:07) One shot - one kill! Hooah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Z góry sorki _Pat Faktycznie znalazłem nieco dalej niż sie spodziewałem mojego 1. płaszczaka: trafiony: Mariusz2810 - 21.04.2006 - 12:33 Zupełnie nie ma za co. _Pat dlaczego uważasz, że łapanie płaszczaków to chamstwo? Też w pewnej chwili pomyślałem, że to może płoszyć nowych użytkowników, ale... chyba bez przesady. Jeśli masz jakieś inne argumenty to napisz - złożę broń jeśli to do mnie trafi Wcale nie stwierdziłem, że to chamstwo. Napisałem tylko, że w moim przypadku sprzyja to szerzeniu się chamstwa. To taki swego rodzaju brak szacunku dla innych, to tak jak przekręcić czyjegoś nicka czy nazwisko. Nie ma w tym nic złego, większość dowcipów opiera się na takim małym "chamstewku". Ja również chętnie złoże broń.. kiedy zaczęliśmy wypłaszczać, to nie pomyślałem o tym że może to mieć negatywny efekt na nowych użytkowników.. Właściwie po zastanowieniu się stwierdziłem, że większość nowch userów nie przeczyta tego tematu, Ci którzy przeczytają mogą się poczuć urażeni. Niektórzy może w przyszłości z radością będą wspominać, że zostali płaszczakami. Ja np. miałem trudne początki na forum, wdałem się w gorącą dyskusję z Yr[/]'em i podobnie jak dziś, niewiele o Linuksie wiedziałem. Skończyło się to dobrze, bo żeby mu odpisać musiałem za każdym razem trochę poczytać Mogę powiedzieć, że zmoblizowanoby mnie do pracy. Co zrobiłbym, gdybym stał się obiektem prześmiewców? Albo zostałbym prześmiewcą prześmiewców (co mi nie odpowiada), albo poczuł się urażony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Albo zostałbym prześmiewcą prześmiewców (co mi nie odpowiada), albo poczuł się urażony.Ja bym wybrał to pierwsze. Generalnie uważam, że reagowanie obrażaniem się na jakieś drobne i w sumie niewinne kpiny świadczy o dość niskim poziomie inteligencji (chociaż różnie z tym bywa - są ludzie śmiertelenie pozbawieni poczucia humoru a mimo to są wielkimi umysłami). Zakładam, że ludzie którzy tu trafiają już choćby z racji faktu, że chcą szukać czegos nt. linuksa (choćby i w shoutboksie ) mało inteligentni nie są - co najwyżej działają nieco porywczo i impulsywnie. Liczę więc na to, że raczej przyjmą nasze polowania z uśmiechem a nie z urazą. Podsumowując: nie ogłaszamy okresu ochronnego na płaszczaki a Ty przymykasz lekko swoje moderatorskie oko na nasze wygłupy Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Podsumowując: nie ogłaszamy okresu ochronnego na płaszczaki a Ty przymykasz lekko swoje moderatorskie oko na nasze wygłupy OK. Co do inteligencji - tak, mógłbym mieć więcej. Nie chcę się chwalić(żalić) ile mam, w sumie to uważam, że zostałem aż nadto obdarzony, bo nie potrafię swojego potencjały wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Co do inteligencji - tak, mógłbym mieć więcej. Każdy by tak chciał, ale niewielu udaje się wykorzystać choćby to co dała natura, więc nie jesteś odosbniony. Czyli jest już nas co najmniej dwóch Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 dolaczylem sie do polowania, tutaj beda moje: Krayczek - 28.04.2006 - 19:03 (dokladniej 21:05 ) kamyk++ - 29.04.2006 - 13:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 To już trzeci wu.soldier - 28.04.2006 - 20:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Nie macie wrażenia że przez waszą sympatyczną skąd innąd zabawę szał stał się jeszcze bardziej nieużyteczny? Dopóki nie miało to formy współzawodnictwa to ok, ale w tej formie to niestety, podwaja tylko ilość spamu.. Pozdrawiam (nie strzelać ) Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Stef skazany za herezje na rozstrzelanie A na serio to mi nie robi roznicy, jak ktos zadecyduje, zeby przestac to sie przestanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Nieużyteczny... Moim zdaniem jest bardzo użyteczny Poprawia humor użytkownikom Powinniśmy go przemianować na funbox ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Je już nie strzelam.. Ustrzeliwanie płaszczaków i tak nie pomaga... nadal Szukaj mylone jest z ShoutBoxem i tak już pewnie zostanie.... Niniejszym ogłaszam że w spadku oddaje Alienowi moje 10 ustrzelonych płaszczaków ;P Pozdrawiam Rasp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Ja tam myślę, że to nie miało pomagać. Wiadomo było, że to i tak nic nie da, bo mylą się głównie ludzie przed pierwszym postem, którzy nie mają pojęcia o forumowym znaczeniu słowa płaszczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMK Napisano Kwiecień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 (edytowane) Wchodzę EDIT: ... ale nie na punkty - Jak spojrzałem, ile osób w ogóle nie szuka, to zaczęły mnie gryźć wyrzuty sumienia - żaden płaszczak nie zasługuje na to, żeby tak "wisieć" - oni przynajmniej próbują używać funkcji "szukaj". Edytowane Maj 5, 2006 przez JMK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 [...]podwaja tylko ilość spamu.. Pozdrawiam (nie strzelać ) Stef Hmmm... W sumie to zawsze miałem shoutbox za swego rodzaju spamiarkę. Jak ktoś chciał powiedzieć coś co nie warte jest zakładania nowego wątku to "wykrzykiwał". Chyba że ja jakoś źle rozumiem ideę shoutbox? Pozdr, W. P.S. Ja też nie będę grał , bo wypłaszam płaszczaki Pojawiają się jak mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 Je już nie strzelam.. Ustrzeliwanie płaszczaków i tak nie pomaga... nadal Szukaj mylone jest z ShoutBoxem i tak już pewnie zostanie.... Niniejszym ogłaszam że w spadku oddaje Alienowi moje 10 ustrzelonych płaszczaków ;P Pozdrawiam Rasp... W rzeczy samej. Nie pomoglo, nie pomaga i nie bedzie pomagac. Szaltboks jest (imho) miejscem do dyskusji. Nie kazdy ma czas na zabawe na irc czy im, a tutaj kazdy ma pod reka okienko. A turniej polowania na plaszczaki na pewno nie poprawiaja ani wygody w prowadzeniu tej dyskusji, ani nie nadaje temu szaltboksowi walorow estetycznych (spam), ani (jak zauwazyl _PaT) nie swiadczy dobrze o nas samych. Poza tym juz nie mam 5 lat, zeby takie zabawy pod dwoch dniach mi sie nie znudzily. ;-P Dziekuje za plaszczaki, tylko czy mi sie zmieszcza wszystkie w wannie ;-P Pozdrawiam, Tomek (alienjr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi