Buzzard Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Podobała mi się szata graficzna, jaką to forum miało poprzednio. Obecna jest taka jakiaś... szara, pospolita i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Rzeczywiście, dla kogoś przyzwyczajonego do UNB ponowne przejście na IPB może być lekkim szokiem. Dla mnie było... Ale cóż, pozostaje mieć nadzieję, że szata graficzna zostanie ulepszona. Aha, rozbudowany edytor tekstu nie działa, a przecież używam Firefoksa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 looknij na moja propozycje szablonu, inspirowalem sie ikonami z UNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 looknij na moja propozycje szablonu A gdzie tę propozycję widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Może być ale to nadal nie to co na UNB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 A gdzie tę propozycję widać? w propozycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Mi w tym nowym forum nie pasują tylko dwie rzeczy (jak narazie ) : Po pierwsze GUI podczas pisania postów i generalnie edytowania czegokolwiek wygląda kropka w kropkę jak najnowszy MS Office... Ble. Po drugie, jak przeglądam posty od ostatniej wyzyty to przycisk "zaznacz wszystkie jako przeczytane" jest na górze... bez sensu, przecież wiadomo, że jak jest ich dużo to muszę przewinąc stronę w dół - przydałoby się go przenieść - jeśli to możliwe oczywiście. Poza tym, ja po prostu lubię minimalizm - tym forum czuję się przytłoczony. Ale... to już kwestia gustu. Cieszę się natomiast, że wrócił shoutbox ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Poza tym, ja po prostu lubię minimalizm - tym forum czuję się przytłoczony. Ale... to już kwestia gustu Ja czuję się bardzo podobnie, jak dla mnie UNB było przystępniejsze; prawdę mówiąc liczyłem, że IPB się nigdy nie uda moderatorom postawić no ale jest i pewnie po pewnym czasie się do niego przyzwyczają, ale... wolałbym, żeby tamto zostało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Widze ze nie jestem osamotnioony, niestety jak dla mnie UNB bylo lepsze, ale skoro byla ankieta i wybrano IPB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Widze że nie jestem osamotnioony, niestety jak dla mnie UNB było lepsze, ale skoro była ankieta i wybrano IPB... Ciekawe jak to sie stało, że mamy znów IPB? Wszyscy teraz są przeciw Nam Polakom cieżko dogodzić Osobiście też byłem za UNB. przez ostatnie dwa miechy też się przyzwyczaiłem a teraz znowu trzeba się będzie uczyć podstawowych ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Ciekawe jak to sie stało, że mamy znów IPB? Ja w tym procederze nie uczestniczyłem Osobiście też byłem za UNB. przez ostatnie dwa miechy też się przyzwyczaiłem a teraz znowu trzeba się będzie uczyć podstawowych ruchów Mi nie chodzi tylko o przyzwyczajenie, ale po prostu o wrażenie jakie na mnie wywarło. Jak się pojawiło UNB to bardzo mi się podobało, jak wróciło IPB to niespecjalnie, i tyle No dobra, ale koniec narzekania. Mamy to co mamy i trzeba się z tym pogodzić, w końcu admini chcą naszego dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Lipiec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2006 Mi nie chodzi tylko o przyzwyczajenie, ale po prostu o wrażenie jakie na mnie wywarło. Jak się pojawiło UNB to bardzo mi się podobało, jak wróciło IPB to niespecjalnie, i tyle Otóż to Ale przyzwyczajenie też ma tu swoje do gadania. Teraz znowu trzeba się przyzwyczajać do tego, że przycisk jest tu a był tam itd. Poza tym przez ten czas kiedy było UNB udało się je bardzo ładnie dopieścić. Było cholernie dopracowane i przystosowane do naszych potrzeb. Na miejscu adminów widząc taki wętek jak ten zmieniłbym szybko z powrotem póki się jeszcze nie zdążyliśmy przyzwyczaić do tego Ciekawe jak to sie stało, że mamy znów IPB? smile.gif Wszyscy teraz są przeciw wink.gif Nam Polakom cieżko dogodzić wink.gif A w życiu! Ja byłem za UNB Tak czy siak przyznam, że czuję się trochę zawiedziony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 Tak czy siak przyznam, że czuję się trochę zawiedziony... Ja też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 A ja nie narzekam... Bylem za IPB, ale faktycznie w miedzyczasie troche przyzwyczailem sie do UNB - po prostu 'przejscie' trwalo IMHO troche za dlugo... teraz trzeba sie znow przestawic Ale jak powiedzialem - nie ma co narzekac. Za kilka tygodni wszyscy 'naucza sie' nowego forum i dyskusje sie (mam nadzieje) skoncza - a o wartosci forum (czyli jego podstawowej funkcji edukacyjno - propagandowej ) nie stanowi silnik na jakim dziala, tylko jego zawartosc - wiec wezmy sie do pracy i zrobmy to tak zeby forum Fedory bylo uwazane za cos jak HowTo/Manual Gentoo - czyli mistrzostwo swiata w swojej kategori. Czego sobie i Wam wszystkim zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 wiec wezmy sie do pracy i zrobmy to tak zeby forum Fedory bylo uwazane za cos jak HowTo/Manual Gentoo - czyli mistrzostwo swiata w swojej kategori. To byłoby coś. Myślę, że wszyscy na to pracujemy i kiedyś to osiągniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi