diaz Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Mam serwer na własnym kompie, ktory jest jednym z kompów w sieci lokalnej. Z administratorem zrobilismy tak że port 82 IP serwera głównego z którego wchodzą wszystkie komputery przekierowywuje na mój komputer usługe HTTP (czyli normalny port 20). Zastanawiam się tylko czy da się podpiąć pod tak postawiony serwer domenę. da sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 usługe HTTP (czyli normalny port 20). Ja tylko w kwestii formalnej: 80? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Da się, ale to Twój dostawca musi o to zadbać (chyba, że stawiałbyś własny dns). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 No, koledze chyba chodziło o FTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 ftp swoja droga no tak pomyliło mi sie 80 aha czyli się da, chce wiedziec zanim sie zapytam i zanim powie ze sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi