ofelia18 Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 kupiłam MP3 marki larkSmile.oczywiście nie ma w nim oprogramowania do (_linuxa_ → Linuksa) ORT.pojemność 1 GB. nie wiem co zrobić szukałam na forum ależadne z instrukcji nie podchodzi .prosze o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 szukałam na forum ależadne z instrukcji nie podchodzi ."Żadne", czyli jakie?mkdir /media/mp3 mount /dev/sda /media/mp3 po wetknięciu mp3 do USB i włączeniu go też nie? prosze o szybką pomocWszyscy już biegną, rzucają wszystkie zajęcia Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lone_wolf Napisano Wrzesień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2006 Sprawdź czy on nie jest widziany jako sda1.Niedawno Uosiu podał gotowe rozwiązanie na talerzu, sprawdź czy ci podejdzie.Włóż tego playera do usb, wykonaj cat /proc/partitions i zobacz czy tam masz sda1 czy sda2.Parę dni temu był podobny temat na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi