exbros Napisano Wrzesień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2006 Tak informacyjnie... Wlasnie zauwazylem, i zupdateowalem do wersji flash-plugin-7.0.68-1.i386 Dziala spox Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Działać działa ale czy poprawnie? Proszę zobaczcie jak u Was wyświetla się strona xlcubed Czy menu w javascript przysłania flasha jak powinno? Pod windą w IE i FF jest ok, pod FC5 i FF nie. Pozdrowienia, andrew BTW. Jak pamiętam we wcześniejszych wersjach było też źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Tak informacyjnie... Wlasnie zauwazylem, i zupdateowalem do wersji flash-plugin-7.0.68-1.i386 Dziala spox Pozdro tak dla uzupelnienia informacji dlaczego trzeba zrobic update: http://fedoranews.org/cms/node/1598 PS: skoro juz o flashu: http://www.phoronix.com/scan.php?page=news...m&px=MjM5OA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Działać działa ale czy poprawnie? Proszę zobaczcie jak u Was wyświetla się strona xlcubed Czy menu w javascript przysłania flasha jak powinno? Pod windą w IE i FF jest ok, pod FC5 i FF nie. Pozdrowienia, andrew BTW. Jak pamiętam we wcześniejszych wersjach było też źle. U mnie pod FF jest źle, ale za to pod KONQUEROREM jest wszystko OK. Zatem przejdź Andrew na Konquerora, a przynajmniej tą stronę w nim wyświetlaj. Gdyby Konqueror miał rozszerzenia jak FF, to by go bił na głowę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 U mnie w Firefoxie i na nowym flash playerze wszystko działa jak powinno Może coś macie nie tak z Fx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2006 Działać działa ale czy poprawnie? Proszę zobaczcie jak u Was wyświetla się strona xlcubed Czy menu w javascript przysłania flasha jak powinno? Pod windą w IE i FF jest ok, pod FC5 i FF nie. Pozdrowienia, andrew BTW. Jak pamiętam we wcześniejszych wersjach było też źle. http://macromedia.mplug.org/faq.html#fedora to tak odnośnie niepojawiających się czasem liter we flashu, a co do menu to polecam adblocka i wycięcie syfu ze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 U mnie w Firefoxie i na nowym flash playerze wszystko działa jak powinno Może coś macie nie tak z Fx?Jakos nie wierze... Strona xclubed nie ma prawa dzialac - to typowy przypadek znanego i (poki co w wersji 7) nie rozwiazanego problemu Piszac Dziala spox mialem na mysli, ze dziala nie gorzej niz wersja poprzednia. Niestety to nadal 7, ale juz widac swiatelko w tunelu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 To dlaczego w Konquerorze działa?? Ja jednak myślę, że to kwestia przeglądarki, a nie flasha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 Może i masz rację.... Ten firefox też wcale nie taki piekny, jak go malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 Jakos nie wierze... Strona xclubed nie ma prawa dzialac - to typowy przypadek znanego i (poki co w wersji 7) nie rozwiazanego problemu Masz rację, zwracam honor. Siedziałem na windzie i "z rozpędu" napisałem że działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi