Skocz do zawartości

Problem Z Azereusem

freezer

Rekomendowane odpowiedzi

/usr/bin/build-classpath: error: Could not find jakarta-commons-cli Java extension for this JVM
/usr/bin/build-classpath: error: Could not find swt-gtk-3.1.1 Java extension for this JVM
/usr/bin/build-classpath: error: Some specified jars were not found
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org.gudy.azureus2.ui.swt.StartServer
   at java.lang.Class.initializeClass(libgcj.so.7)
   at org.gudy.azureus2.ui.swt.Main.<init>(Azureus2.jar.so)
   at org.gudy.azureus2.ui.swt.Main.main(Azureus2.jar.so)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.swt.widgets.Display not found in gnu.gcj.runtime.SystemClassLoader{urls=[file:/usr/share/java/log4j.jar,file:/usr/share/java/gtk2.8.jar,file:/usr/share/java/glib0.2.jar,file:/usr/share/azureus/Azureus2.jar], parent=gnu.gcj.runtime.ExtensionClassLoader{urls=[], parent=null}}
   at java.net.URLClassLoader.findClass(libgcj.so.7)
   at java.lang.ClassLoader.loadClass(libgcj.so.7)
   at java.lang.ClassLoader.loadClass(libgcj.so.7)
   at java.lang.Class.initializeClass(libgcj.so.7)
   ...2 more

to wywala konsola przy próbie uruchomienia... dodam tylko że w systemie są te pakiety do których azer nie widzi dowiązań... ktoś ma jakiś pomysł ??

Bądź łaskaw zanim założysz temat skorzystać z wyszukiwarki i troszkę poczytać :>

http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=11640

[Edit]Zresztą właśnie widzę, że tamten temat to Ty właśnie zakładałeś. Poza wyszukiwarką polecam więć zapoznanie się z również z regulaminem forum. Pewnie poczytanie http://rtfm.killfile.pl też by się przydało... :angry:

Rozumiem mam nieużywac fedory core i niezadawać pytań na tym forum nigdy więcej.. OK :D dla mnie bomba bo oficjalne forum fedory ma przynajmniej dobrą wyszukiwarke a nie to co tutaj. Google indeksuje strony dopiero po kilku dniach więc niemogłem sobie znaleźć swojego poprzedniego tematu ani w forumowej wyszukiwarce ani w google tak jak doradzałeś wcześniej. A z problemem sobie poradziłem więc możesz skasować moje tematy i konto na tym forum. Niebędziemy się bawić w przedszkole.

Rozumiem mam nieużywac fedory core i niezadawać pytań na tym forum nigdy więcej.. OK :D
Każdy jest mile widziany, pod warunkiem odpowiedniego zachowania, ale przymusu nie ma. To wciąz jeszcze wolny kraj, wolny system, wolny Internet ;)

Google indeksuje strony dopiero po kilku dniach więc niemogłem sobie znaleźć swojego poprzedniego tematu ani w forumowej wyszukiwarce ani w google tak jak doradzałeś wcześniej.
Wystarczyło wejść na swój własny profil i wyszukać wszystkie posty użytkownika (czyli w tym przypadku Twoje).

Niebędziemy się bawić w przedszkole
Hmmm... Mam wrażenie, że to Ty zabierasz zabawki z piaskownicy i idziesz do domku ;) Ktoś śmiał "pępkowi świata" zwrócić uwagę? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...