freezer Napisano Wrzesień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2006 /usr/bin/build-classpath: error: Could not find jakarta-commons-cli Java extension for this JVM /usr/bin/build-classpath: error: Could not find swt-gtk-3.1.1 Java extension for this JVM /usr/bin/build-classpath: error: Some specified jars were not found Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org.gudy.azureus2.ui.swt.StartServer at java.lang.Class.initializeClass(libgcj.so.7) at org.gudy.azureus2.ui.swt.Main.<init>(Azureus2.jar.so) at org.gudy.azureus2.ui.swt.Main.main(Azureus2.jar.so) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.swt.widgets.Display not found in gnu.gcj.runtime.SystemClassLoader{urls=[file:/usr/share/java/log4j.jar,file:/usr/share/java/gtk2.8.jar,file:/usr/share/java/glib0.2.jar,file:/usr/share/azureus/Azureus2.jar], parent=gnu.gcj.runtime.ExtensionClassLoader{urls=[], parent=null}} at java.net.URLClassLoader.findClass(libgcj.so.7) at java.lang.ClassLoader.loadClass(libgcj.so.7) at java.lang.ClassLoader.loadClass(libgcj.so.7) at java.lang.Class.initializeClass(libgcj.so.7) ...2 more to wywala konsola przy próbie uruchomienia... dodam tylko że w systemie są te pakiety do których azer nie widzi dowiązań... ktoś ma jakiś pomysł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2006 Bądź łaskaw zanim założysz temat skorzystać z wyszukiwarki i troszkę poczytać :> http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=11640 [Edit]Zresztą właśnie widzę, że tamten temat to Ty właśnie zakładałeś. Poza wyszukiwarką polecam więć zapoznanie się z również z regulaminem forum. Pewnie poczytanie http://rtfm.killfile.pl też by się przydało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freezer Napisano Wrzesień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2006 Rozumiem mam nieużywac fedory core i niezadawać pytań na tym forum nigdy więcej.. OK dla mnie bomba bo oficjalne forum fedory ma przynajmniej dobrą wyszukiwarke a nie to co tutaj. Google indeksuje strony dopiero po kilku dniach więc niemogłem sobie znaleźć swojego poprzedniego tematu ani w forumowej wyszukiwarce ani w google tak jak doradzałeś wcześniej. A z problemem sobie poradziłem więc możesz skasować moje tematy i konto na tym forum. Niebędziemy się bawić w przedszkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2006 Rozumiem mam nieużywac fedory core i niezadawać pytań na tym forum nigdy więcej.. OK Każdy jest mile widziany, pod warunkiem odpowiedniego zachowania, ale przymusu nie ma. To wciąz jeszcze wolny kraj, wolny system, wolny Internet Google indeksuje strony dopiero po kilku dniach więc niemogłem sobie znaleźć swojego poprzedniego tematu ani w forumowej wyszukiwarce ani w google tak jak doradzałeś wcześniej.Wystarczyło wejść na swój własny profil i wyszukać wszystkie posty użytkownika (czyli w tym przypadku Twoje). Niebędziemy się bawić w przedszkoleHmmm... Mam wrażenie, że to Ty zabierasz zabawki z piaskownicy i idziesz do domku Ktoś śmiał "pępkowi świata" zwrócić uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi