Mayans Napisano Październik 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2006 Nie wiem z jakego powdu nie potrfie zaktualizowac systemu wyskują błedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2006 Pod tym linkiem masz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Październik 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2006 Moje niesamowite telepatyczne zdolności mówią mi że w 80% jest to wina braku zależności, spowodowana brakiem pakietów na mirrorach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2006 Moje niesamowite telepatyczne zdolności mówią mi że w 80% jest to wina braku zależności, spowodowana brakiem pakietów na mirrorach..A w pozostałych 20% próba wykonania aktualizacji jako zwykły user Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi