lysyr Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 witam, skoro wszystko gotowe, to czy mozna gdzies sciagnac juz oficjalna finalna wer 6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 witam, skoro wszystko gotowe, to czy mozna gdzies sciagnac juz oficjalna finalna wer 6?? IMHO zamrożenie dewelopmentu jest po to, żeby poskładać całość do kupy w jeden ładny obrazek(ki) ISO, który zostanie pokazany szerokiemu ogółowi zgodnie z harmonogramem. Pewnie ktoś już poskładał to w niemal idealną wersję finalną, ale trzeba to jeszcze chwilę potestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 IMHO zamrożenie dewelopmentu jest po to, żeby poskładać całość do kupy w jeden ładny obrazek(ki) ISO, który zostanie pokazany szerokiemu ogółowi zgodnie z harmonogramem. Pewnie ktoś już poskładał to w niemal idealną wersję finalną, ale trzeba to jeszcze chwilę potestować Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 a mi się coś wydaje że będzie kilkudniowy (przynajmniej) obsów z wydaniem FC6 final. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 Tradycja? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 chyba tak ;] ale lepiej niech będą obsówy, niż by później miała połowa ludzi płakać że nie może zainstalować bo się anaconda sypie. A z tego co widać to dalej są z nią poważne problemy, pomimo wydania pre fc6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 Skoro jest juz devel freeze to mozna sobie zapewne juz yumem uaktualnic z repozytorium devel ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2006 Skoro jest juz devel freeze to mozna sobie zapewne juz yumem uaktualnic z repozytorium devel ? :> Nie. Pakiety dalej są poprawiane → http://www.redhat.com/archives/fedora-deve...r/msg00163.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2006 hehe tak jak przewidywałem... http://www.redhat.com/archives/fedora-deve...r/msg00199.html niecierpliwi będą musieli zaczekać kilka dni dłużej na stabilną FC6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Długo jeszcze? Bo mój teściu chce bym mu wykasował windoze i tylko FC zainstalował, a ja wstrzymuje się by na 6 poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Długo jeszcze? Bo mój teściu chce bym mu wykasował windoze i tylko FC zainstalował, a ja wstrzymuje się by na 6 poczekać... Trzeba poczekać do 17 października (wtorek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Trzeba poczekać do 17 października (wtorek) Ja to realnie liczę na 19-20. października. Nigdy mi się nie udało w pierwszych dniach dostukać do serwerów FTP a torrent też jeszcze się słabo kręci na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Szpoko to będę monitował mojego admina niech zasysa na ftp sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 ja licze, ze bede mial fc6 na urodziny, 23 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 mi padl dysk z fc5, kupilem se nowy, ale sie wstrzymuje z instalacja zeby zapodac sobie nowa wersje... tylko fakt: lepiej zeby nie wywala sie na anacondzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi