siekiera Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Ale masz gdzie przytaszczyc FC6? Tzn. jeszcze jeden sprawny dysk? A swoja droga, mam taki problem: konczy mi sie limit w Neo i gdzie zglaszac Fedora Media (czy cos w tym stylu), ze ludzie nosniki nagrywaja z FC6? Koszty oczywiscie placilbym... Ale biorac pod uwage zapchane serwery na czas premiery, itp... Wiec pytanie: do kogo móglbym sie zglosic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margolcia Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 hmm różni się czymś szczególnym ta fc6 od fc5 ?bo nie wiem czy warto mi swoją piatkę zmieniać na szóstkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 hmm różni się czymś szczególnym ta fc6 od fc5 ? Tak, wieloma rzeczami (m. in. DT_GNU_HASH): http://fedoraproject.org/wiki/FC6ReleaseSummary http://fedoraproject.org/wiki/Docs/Beats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2006 Pobrałem FC 6 pre... ciekawe jak to będzie działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2006 Tak, wieloma rzeczami (m. in. DT_GNU_HASH): No wlasnie czytalem o tym. Ciekawy jestem czy bedzie taki wzrost wydajnosci w aplikacjach jak opisuja... Masz jakies inne referencje, bardziej szczegolowe, zwiazane z tym tematem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2006 hmmm...przyspieszenie czasu startu ale tylko dla programów, które uzywaja dynamicznego linkowania. jednak na wolniejszych kompach nie widac zbytnio tej róznicy w predkosci. wiecej szczególów znajdziesz na http://sources.redhat.com/ml/binutils/2006-06/msg00418.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2006 na sprzecie MASZYNA1 w podpisie wszystko dziala jak talala na fc6 test3. a prawdopodobnie moge zostac malym mirrorem :> na e-wro postawie serwer scp. a login- tylko dla wiadomego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 Ja wczoraj zadowony wracam ze szkoły włączam http://fedora.redhat.com/Download/ i nie ma....niestety ..a myślałem że już dziś będe śmigał na fc6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 jak znajde wyciekniety mirror to moge zarzucic linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Październik 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2006 jak znajde wyciekniety mirror to moge zarzucic linkiem To jest nawet bardzo wskazane Pozdrawiam Rasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 Zauważyłem na linuxnews.pl, że są już OpenOffice.org 2.0.4 i KDE 3.5.5, a to oznacza, iż po wydaniu FC6 czekają nas obfite aktualizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 Ale masz gdzie przytaszczyć FC6? smile.gif Tzn. jeszcze jeden sprawny dysk? A swoją drogą, mam taki problem: kończy mi się limit w Neo i gdzie zgłaszać Fedora Media (czy coś w tym stylu), że ludzie nośniki nagrywają z FC6? Koszty oczywiście płaciłbym... Ale biorąc pod uwagę zapchane serwery na czas premiery, itp... Więc pytanie: do kogo mógłbym się zgłosić? Do mnie:) http://fedoraproject.org/wiki/pl_PL/Distri...reeMedia/Poland Ale FreeMedia jest dla os. które nie mają innych opcji dostępu do FC a ty masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2006 ok, bede mirrorem fc6 mam e-wro, wpiety jestem do szkieletu PIONIER i moge miec upload 1.5mb/sek. zainteresowanych prosze o zgloszenie sie na maila a podam login i passwd do shella gdzie przez scp mozecie sciagnac plyty. a narazie- czywajscie- oczekujcie wesolej nowiny, iż uosiu fedore wam przynosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 elo. to juz jutro. gdyby ktos mial ja jakos pierwszy/lub jesli juz ma to prosze o wystawienie tego na jakiegos konkretnego ftpa z dobrym upload'em. ppzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 ale jutro będzie ruch w sieci:P:P Ciekawe o której godzinie będzie(mam nadzieje że jak wróce z school to bede mógł wsysać ) A jak znów przeniosą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi