Gość sabby7890 Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Milan, dzięki wielkie za linka:) Na łączu 1MB idzie ~170kb/s Za niecałe 5h będę miał nowiutką Fedorkę, będę z nią chyba siedział do 3 w nocy a jutro do pracy Ale warto :D Pozdrawiam Tomek Sałaciński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Szlag mnie zaraz trafi... Dobreprogramy.pl znowu chcieli być pierwsi, ale nie w tym sęk. Dali linka do listy lustrzanek - oki, ale za to projekt Fedora robi niespodziankę - fedora.redhat.com is down for maintenance :/. Artykuł z nie-dobrychprogramów: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Pisalem niedawno ze redhat pada zaliczyl:P ale z drugiej strony serwer redhata ci do niczego nie potrzebny bo mirrorow jest do wyboru do koloru:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sabby7890 Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 No właśnie, zamknięty Jakby ktoś chciał poczytać Release Notes: Fedora Core 6 Release Notes Mam też wersję do przeglądania offline: Fedora Core 6 Release Notes - Offline (tar.gz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Po co komu release notes, kiedy pobrać fc nie mogę? Żaden z podanych tutaj serwerów nie odpowiada, jak każę mu wejść do folderu z iso, czy nawet pobrać iso . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sabby7890 Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Livio, a może spróbuj stąd (link podany wcześniej przez Milana, mi działa) FC6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Tak, ten link na pewno dziala (z niego wlasnie ssam) a i predkosc mila jest:] A co do padu serwerow to chyba w wyniku duzego zainteresowania FC6.. a moze jakies zbieg okolicznosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Październik 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 14 GMT to nasza 16 najwidoczniej ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/fedora/linux/core/6/ - mi daje 250 kilo na sekunde polecam, bo stamtad tez Bordeaux szybko sciagnalem Orkan P.S. Jak wam sie podoba nowa nazwa kodowa? Bo mi poprzednie jakos bardziej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Ja wybralem x86... dlaczego, dlatego, ze poczekam az wyjdzie wista(wio) i ci z macromedii czy suna i innych i porobia oprogramowanie pod x86_64... bo pomimo, ze jest duzo wersji x86_64 i duzo dziala jako x86 to jeszcze jakos mi brakuje... [edt] to se kurde odpisalem ...na posta z poprzedniej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Sprobuj przez torrenta mi od razu poszlo. link do torrenta ktos tu podal, wlasnie stad go wzialem. jest chyba na stronie 3... ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutanchamon Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 A ja czekam na możliwość ściągnięcia przez YUM-a, ale, póki co, z repozytorium core nawet nie mogę się połączyć. Poczekam jeszcze z dzień-dwa - może będzie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 zmien ftp:// na http w mirrorlist, przez http sunsite ma otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek.sz Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 69% transfer srednio 8Mbit na bezprzewodówce jak dobrze byc studentem ciekawe czy suma sie zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damador Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 z innej beczki da sie yumem fc5-> 6 zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 hehe a mi kumpel za redbulla ściąga..jutro na 9:00 rano będzie na dysku- popołudniu zabieram się za instalacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi