Jump to content

Fc6 24.10.2006

Andrzej Orkan
 Share

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bron Boze, nie próbuj aktualizowac dystrybucji za pomoca yumexa. To sie skonczy instalacja od nowa. Jak juz chcesz uzywac yuma, a nie plytki to zmien sobie w repozytoriach mirrory (tak jak ktos napisal wyzej z http na ftp) i zainstaluj wtedy np. yumem ten fedora-release

Głowy nie dam, ale różnica chyba wynika z tego, że w torrencie automatycznie dociąga Ci pliczek z SHA1SUM.

Właśnie sprawdziłem i ... obraz (wprawdzie niedociągnięty, ale mam zajmowanie miejsca takiego jaki będzie miał docelowy plik - w bit tornado na winzgrozie) ma:

3 525 195 776 bajtów

,czyli tyle ile podałeś

uwaga dla tych którzy ściagają:

wersja z ICM czy też z linków podanych tutaj:

wielkość: 3 525 195 776 Oct 18 00:49 FC-6-i386-DVD.iso

słuchajcie coś chyba tu jest nie tak jak powinno... przegądam mirrory i wszędzie DVD ISO są z 18-19 października. Już mam prawie 50% ale to chyba wszędzie są jeszcze poprzednie wersje. Jeśli możecie to napiszcie mi ile powinny zajmować wersje ostateczne i386, x86_64.

...Już mam prawie 50% ale to chyba wszędzie są jeszcze poprzednie wersje.
A co rozumiesz pod pojeciem poprzednia wersja? Jesli Pre-Release to sie mylisz...

Finalizacja FC6 zostala wykonana 18/10/2006 wiec nie wiem z czym masz problem - zarowno to co jest na mirrorach jak i obrazy ktore wyciekly kilka dni przed oficjalna premiera sa w porzadku.

Pozdro

u mnie cienko ... tylko 320kb/s . Trudno musze czekac te 2.5 h .Zastanawia mnie co tak naprawde się tam zmieniło , i czy nie wiecie , czy mozna bedzie instalowac fedorke na innych systemach plikow ?

z tego co widziałem to chyba na ext3 się standardowo instaluje ale to mi nie przeszkadza ważne żeby była obsługa NTFS lub FAT pełna