Jump to content

Fc6 24.10.2006

Andrzej Orkan
 Share

Recommended Posts

khem khem :)

Jako autor poniższego tamtu doznałem szokującego dysonansu poznawczego gdy porównałem tematykę dyskusji z tematem oryginalnym niniejszego wątku :lol:

Myślę że moje pytanie przestało mieć jakikolwiek sens. Mogę tylko powiedzieć, że jak zwykle sunsite.icm.edu.pl mnie nie zawiódł i jak tylko o 16:00 we wtorek udostępnili katalog "6" tak o 20:00 wypalałem już płytkę DVD za pomocą k3b B) FC6 jest extra, choć ma parę niedoróbek (współpraca z Javą 5 update 9 suna czy też zwis gdy uaktywni się Compiza, Gdesklety i każe automatycznie zapisywać sesję). Nie wiem czy działa szybciej, mogę tylko żałować że te zarąbiste efekty 3D nie będą działać na Fluxboxie :huh:

Orkan

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mam te Fedzke Core, 27 zaczalem sie z nia meczyc i niewatpliwie porazka!

Fedzka 5 byla prawie idealna, ale to to schrzanili... Instalowalem to 5 razy i za kazdym razem jakis durny blad.

Jak nie gnome-settings-daemon nie dziala, albo Anaconda sie zawiesza, to dziwnym trafem dostac sie do zagranicznych stron nie moge...

Firewalla chyba wylacze...

// edit: SELinux wszystko zepsul... Teraz dziala jak powinno, ale gnome-settings-daemon mnie niecierpliwi...

Popieram, zeby na samym poczatku anakonda takie krzaki odwalala... hyh podlamka :( no i znowy wypierdziela mi podczas instalki monitor w kosmos, ze nie wspomne iz po zainstalowaniu wszystko (pomijam zmiane jadra) musze robic spod konsoli bo system jak sie zaladuje to kraki i tyle... monitor nie wyrabia :( albo karta bo po zaisntalowaniu nvidii smiga i burzy.

Mi Anaconda nie wiedzieć czemu nie odpala się w trybie graficznym.

Mam rzekomo za mało RAM-u. Chyba spróbuję Kubublu (aluzja do jakości).

Mniejsza o to, jaki komputer - tutaj ważne, jaki system...

Ja się troszkę zawiodłem na Fedźce :(.

// edit: SELinux wszystko zepsuł... Teraz działa jak powinno, ale gnome-settings-daemon mnie niecierpliwi...

To znaczy co dokładnie z nim (SELinuxem) zrobiłeś? Bo ja zdaje się mam podobny problem...

Orkan