swiatex Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 o czym wy mówicie 800kb/s ściągam u kumpla 60kb/s to i tak szybciej juz u mnie 40kb/s i oczywiście pobieranie zacieło się na 81% bo sciaga przez windowsa i wsysa jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_gab Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 jak sie ma łacze to sie ciągnie po 800kb/s .. niestety mi leci tylko te 340kb/s teraz ... odziwo mam 4mbit w lanie ;d ale z p2m to leci po 600-1200 kb/s ... szkoda ze ext3 . A co do ściągania na winie to nie ma różnicy , przynajmniej u mnie nie było , chyba , ze komp chodził 2 tydzien bez resetu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek.sz Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 o czym wy mówicie 800kb/s ściągam u kumpla 60kb/s to i tak szybciej juz u mnie 40kb/s i oczywiście pobieranie zacieło się na 81% bo sciaga przez windowsa i wsysa jeszcze raz Mówię o łączu jakie mam na uczelni na instytut informatyki jest przydzielone 10Mbit/s i dlatego takie prędkosci dochodzace do 1200KB/s czyli 1200*8= 9600Kb/s~9,5Mbit/s jak nie było łącze podzielone to było grubo ponad 30Mbit/s ale te czasy bezpowrotnie mineły w domciu jak mi się neo512 do 60KB/s rozbuja to jest super a powinniśmy mieć takie łącza do domu ale to Polska trzeba się cieszyć że net jest (_wogóle_ → w ogóle) ORT tak dostępny nie nie narzekać na prędkosci bo jeszcze nie tak dawno SDI to był szczyt mażeń wielu z nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayans Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Ja mam już cudowną FC 6 "Zod" i co problemy z yumowaniem a sciągałem przez torent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 A u mnie jak się zacięło tak stoi i nie chce zasysać. Prędkość paskudnie niska 40kb/s. Może ktoś z Warszawy podzieli się Fedorką ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaweł Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 jak chcesz to ja mogę się podzielić. u mnie powinna być za jakieś 2h to akurat idę na wykład i będzie jak wrócę jak coś to musiałbyś na Bemowo podjechać to nie wiem czy Ci się będzie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 spoko mogę podjechać tylko o której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Sorry, ale cos mi sie wydaje ze ze wzgledu na zawartosc ten flame powinien sie znalesc w Hyde Park'u... Niewiele tu info o FC6 jako takiej... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Sorry, ale cos mi sie wydaje ze ze wzgledu na zawartosc ten flame powinien sie znalesc w Hyde Park'u... Ja mysle, ze w ponad polowie tematow sie zbacza... z tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 a mi normalnie opadają rączki pobiera mi kumpel doszło do 90% stoi dziś doszło do 99 i kumplowi stary odłączył prąd wypasss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 kumplowi stary odłączył prąd WTF :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Wajchę w piwnicy przełożył czy co? A tak na serio to ten wątek staje się już bardzo dużym offtopem nie mającym nic wspólnego z FC6... Zmieńmy temat na "Moje przygody z DL FC6" i będzie jak znalazł:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 nie mam pojęcia pisze na gg że prąd mu odłączył może nie starczyło gniazdek i szukał wolnego? nie wiem ale właśnie wypalam płyte z ubuntu i do puki nie będe mieć płyty z fc6 to staram się skonfigurować ubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szp@k Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Niewiele tu info o FC6 jako takiej... No to żeby było o FC6, jako takiej : FC6 działa u mnie od wczoraj, wykonałem upgrade za pomocą yuma. Wrażenia (generalnie pozytywne): "kde-redhat" "przede wszystkim gdy wykonałem poprzedni taki upgrade z fc4 na fc5, zrobiłem to za wcześnie, ponieważ repozytorium kde-redhat nie było jeszcze przygotowane na nową wersję i kilka tygodni minęło, zanim kde zaczęło u mnie działać poprawnie. Tym razem już w dzień premiery fc6 w repozytorium kde-redhat znalazł się katalog z właściwym release'em. A dziś znów wykonam update, ponieważ w tym repozytorium pojawiła się właśnie wersja kde 3.5.5. "Speedtouch" Ponadto - w fc5 od początku miałem problemy ze sterownikami do speedtouch'a 330 - nie ładował się przy starcie, musiałem przeładowywać moduł za pomocą skryptu podczas bootowania, a w ostatniej wersji kernela (build 2200) nawet to nie pomagało, musiałem kilkakrotnie próbować przeładowywać ten moduł już po starcie systemu, i za którymś razem dopiero załapywał. Wraz z zainstalowaniem FC6 z jądrem 2.6.18-1.2798.fc6 problem zniknął. "gspca" pojawił się problem z kompilacją sterownika do kamerki internetowej gspca - okazuje się, że w fc6 do kompilacji nie jest potrzebny include linux/config.h - i tego include'a po prostu już nie ma w tej dystrybucji. Na tym też wywalała się kompilacja. Wystarczyło usunąć ze źródeł sterownika z pliku gspca_core.c linię #include <linux/config.h>, aby kompilacja zakończyła się sukcesem. Powiadomiłem już o tym autora sterownika, według niego jest to znana cecha kernela 2.6.19, którą fedora zaaplikowała już do kernela 2.6.18-1.2798.fc6. Nie powiem nic o instalatorze, ponieważ instalowałem z sieci i wykonywałem upgrade, więc o nowym wyglądzie też niewiele mogę powiedzieć - zachowałem stare ustawienia i stary wygląd. to tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Co doświatczeń z pobieraniem FC6 - ja niechcący pobrałem FC5 a po ok. 1 GB pobierania FC6 transfer padł... ale już mam FC6. Teraz backup i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi