Jakon185 Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Witam mam problem z bootowaniem plytki dvd z fedora 6 w biosie mam ustawione bootowanie a mimo to nie bootuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilen Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 Moze zle nagrałes płytke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakon185 Napisano Listopad 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 raczej nie przeciez to obraz plyty byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anilen Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 A inne bootowane płytki startuja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 raczej nie przeciez to obraz plyty bylI co z tego? A sha1sum obrazu po ściągnięciu sprawdziłeś? Jeśli nie to radzę to zrobić. Błędy mogą być już w ściągniętym obrazie, więc sprawdzenie sumy kontrolnej to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakon185 Napisano Listopad 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 tak sprawdzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tszz Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 zle wypalone dVd, jesli plyta nie bootuje to jest ewidetnie jej wina, biorac pod uwage prawidlowa konfiguracje biosu, sugeruje sprobowac wybootowac dowolna inna plyte i sprawa stanie sie oczywista, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Nagrałeś jak obraz płyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Myślę, że jakiś dziwny system plików na płycie ustawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 A ja mam takie pytanie: co Ci wyświetla BIOS przy bootowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakon185 Napisano Listopad 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2006 Nagrałeś jak obraz płyty? tak Myślę, że jakiś dziwny system plików na płycie ustawiłeś przy nagrywaniu obrazu plyty ? A ja mam takie pytanie: co Ci wyświetla BIOS przy bootowaniu? no found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2006 no foundA czy jakąkolwiek płytę pod jakimkolwiek systemem możesz odczytać na tym napędzie? Może fizycznie coś się porozłączało? Podopychaj wszystkie kabelki od logiki i zasilania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakon185 Napisano Listopad 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 A czy jakąkolwiek płytę pod jakimkolwiek systemem możesz odczytać na tym napędzie? Może fizycznie coś się porozłączało? Podopychaj wszystkie kabelki od logiki i zasilania. kazda plyte odczytam w tym napedzie, plytke windowsa xp bootuje wiec wszystko jest podlaczone apropo to ja pierwszy raz instaluje Linuksa moze musze cos najpierw zrobic ? teraz mam zainstalowany winxp sp3 PS. troche noobek jestem xD EDIT: dobra pisalem ze nobek jestem sciagnelem ppc zamiast i386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakon185 Napisano Listopad 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 apropo nie moge znalezc wersji dvd FC6 na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester Napisano Listopad 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2006 szukajcie a znajdziecie , ot chociazby tutaj: ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...-6-i386-DVD.iso jesli to ma byc na 32 bitowy procesor oraz tutaj: ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...-x86_64-DVD.iso jesli to ma byc na 64 bitowy procesor liste mirrorow, jesli Ci sie naprawde nie chce szukac, masz tutaj pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi