@Kamills Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Chodzi raczej o skróty klawiszowe bo gdzieś słyszałem o nich obchodzi mnie najbardziej aby okienka powiewały jak flaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 gconf-editor jak masz Compiza albo beryl-settings, gdy używasz Beryla. Tam możesz ustawiać skróŧy jakie chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 ja używam standardu zainstalowanego z systemem prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ess Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Ja znam kilka: alt + scroll myszki na danym oknie = przezroczystość okna ctrl + shift + alt + left/right = przenosi aktwne okno/aplikację na inny pulpit ctrl + alt + strzałka w dół = wyświetla wszystkie pulpity uderzenie kursorem w prawy, górny róg = wyświetla wszystkie okna/aplikacje na danym pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 powiedziałem że chodzi mi o elementy typu powiewanie okna podczas przeciągania jak flaga czy trzeba coś jeszcze zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 Nie trzeba nic instalować, wystarczy odpowiednio skonfigurować wtyczki do compiza. A robi się to za pomocą gconf-editor, o którym pisałem wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beavis Napisano Maj 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2007 Ja znam kilka: alt + scroll myszki na danym oknie = przezroczystość okna ctrl + shift + alt + left/right = przenosi aktwne okno/aplikację na inny pulpit ctrl + alt + strzałka w dół = wyświetla wszystkie pulpity uderzenie kursorem w prawy, górny róg = wyświetla wszystkie okna/aplikacje na danym pulpicie Mam pytanie jak mozna aktualizowac skroty poniewaz po zainstalowaniu obslugi jezyka koreanskiego nie dzialaja mi podstawowe skroty jak obrot kostka. Beryl mi dziala bo np dziala ctrl + alt + strzałka w dół = wyświetla wszystkie pulpity. Jesli robie jakies zmiany w ustawieniach beryla... skroty i tak nie dzialaja... jak mozna to rozwiazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi