pancelot Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 No wiec przesiadam sie po kilku latach znow na linucha.. mial byc debian jest fedora ( lol) i tak staram sie doprowadzic komp do urzywalnosci.. Stad pytanie. Potrzebuje jakis dobry klient Dc+ pod Xy. najlepiej z wielowatkowym sciaganiem. Czekam na propozycje Oczywiscie najepiej paczka dla fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 Polecam Azureus # su - # yum install azureus Jest tylko 1 ale. Musisz zainstalować Sunowską Javę Sun, ale to nie problem ;-) http://adios.pl.googlepages.com/home#java Wyszedł update 10 więc "09" trzeba pozamieniać na "10". Takie chwilowe uniedogodnienie. i na koniec musimy ustawić Javę Suna jako domyślną. # su - # /usr/sbin/alternatives --install /usr/bin/java java /usr/java/jre1.5.0_10/bin/java 1510 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 Polecam Azureus Azureus<->DC ?? @pancelot pogugluj, nie uzywam DC, dla mnie DC to kicha, sprawdza sie jedynie w akademikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2006 Według mnie njlepszy projekt jaki teraz wyszedł DC++ na (_linuxa_ → Linuksa) ORT: http://linuxdc.nd.e-wro.pl/ Zrzut ekranu: http://www.linuxdc.nd.e-wro.pl/instalator/witamy.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Grudzień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2006 Do linuksa czy do windowsa, bo to okienko instalatora jest windowsowe przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Grudzień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2006 azureus jest klientem bittorrent, do dc++ jest valknut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2006 Do linuksa czy do windowsa, bo to okienko instalatora jest windowsowe przecież... laugh.gif nie chce nic mówić, ale ten program jest tak zrobiony. Nazywa się LINUX Dc++ Bittorrent to nie DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancelot Napisano Grudzień 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2006 Azureus<->DC ?? @pancelot pogugluj, nie uzywam DC, dla mnie DC to kicha, sprawdza sie jedynie w akademikach... a wlasnie ze nie. jesli ma sciagnie wielowatkowe ( 1 plik z kilku zrodel na raz) to jest to samo co torrent patrz -> StronDC dla Windows:) pozatym latwiej trafic na zamkniete huby ( elit) niz na prywatne torenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 azureus jest klientem bittorrent, do dc++ jest valknut.Valknut nie jest najszczęśliwszym wyborem. Ma problemy z plikami z PLiterkami. Chyba, że zmienili coś przez ostatnie pół roku, odkąd porzuciłem akademik (to były czasy, ten transfer!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 Lol, ale plama Ja się nie odzywam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 Nie ma problemów wiem bo używam mam git transfer dużo osób używa tego providera netowego i 3 GB ściąga w 15 min a na windowsie 1 godzina od tego samego ludka. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 polecam valknuta, jednakże nie z oficjalnej strony a z modyfikacjami ejs1920. Do pobrania stąd http://www.dcs.warwick.ac.uk/~csucda/srpms/ a tutaj mały changelog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi