Kosi#1 Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 jak był sam desktop effects to nie było tego problemu... tylko przy berylu... i chyba nawiet wiem czemu. - przenikanie okien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 Mi beryl dziala ale gdy go odpalam jako beryl --use-copy wczesniej odpalam osobno beryl-manager. Fajnie to wyglada ale cos mplayer nie odtwarza filmow. Mam karte GF 7600 gt.Mam tę samą kartę i podobne problemy z filmami kiedy odpalam je w gmplayer, ale już w zwyłym mplayerze (bez gui) chodzą super nawet z włączonym berylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Luty 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2007 hmmm... a nie wiecie czemu po usunięciu .beryl-managerrc nagle ni z gruchy ni z pietruchy po odpaleniu beryla mam zawsze przeglądarkę pulpitów o wymiarze tak ze 4 razy większą?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi