@Kamills Napisano Luty 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2007 Mam problem po wpisaniu byle czego do zainstalowania z Yuma to zatrzymuje się na Loading "installonlyn" plugin Wiecie co może być tego przyczyną dodałem repo Livne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Luty 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2007 Mam problem po wpisaniu byle czego do zainstalowania z Yuma to zatrzymuje się na Wiecie co może być tego przyczyną dodałem repo Livne. tu bylo cos podobnego: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=13789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Mam problem po wpisaniu byle czego do zainstalowania z Yuma to zatrzymuje się na Wiecie co może być tego przyczyną dodałem repo Livne. A co Ci to przeszkadza? To jest wtyczka do yuma, która dba o to, żeby utrzymywać określoną ilość wersji kernela na kompie (domyślnie 2: bieżące i poprzednie). Jak pojawia się nowe, to yum instaluje je i automatycznie odinstalowuje najstarsze. Jeśli chcesz mieć więcej jąder niż dwa ( ), to zmień ustawienia yuma (a właściwie to tej wtyczki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Thx pomogło z wyłączeniem yum-updatesd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi