milosz_bozenski Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 witam, zastanawiam się jak zainstalować nowsze kde (obecnie mam 3.4.2). mam fc3. czy jedynym sposobem na instalację jest kompilacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 mam fc3.A jak bardzo zależy Ci na utrzymaniu systemu, który jest już baaardzo przestarzały? Przecież niedługo już F7. Może warto zrobić upgrade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Wobec padu projektu legacy utrzymywanie fc3 nie ma już sensu, chyba że życie od tego zależy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2007 mam fc3 prrr to stare az dopiero projektowal w roku 2002-2003 . pokaz mi twoj pulpit ... :] chyba tak waldo aktualalizowal wszytko system linux i czy to chodzi dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi