@Sorror Napisano Marzec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2007 Miał ktoś z Was może bliższy kontakt z edytorem plików flv (lub combo, ogólnie video) i zechce polecić najlepszy z nich? Chodzi mniej więcej o dogrywanie na początku pliku flv krótkiego intro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2007 Nie wiem czy na pewno, ale czy nie da się tego zrobić jakimś normalnym edytorem flasha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2007 Jakimś normalnym na pewno się da, ja jednak jestem zainteresowany konkretnymi opiniami o konkretnych produktach osób, które miały z tym doczynienia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolica1968 Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 Mplayer jednak bez problemu odpala flv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 a co ma do tematu odpalanie flv w mplayerze ?? sorror pytał jakim programem edytować pliki a nie w jakich programach odpalać :| A jeśli chodzi o jakieś konkretne przykłady programów to niestety nie miałem z nimi do czynienia więc za bardzo nie pomogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi