Jesiu Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 Tak się zastanawiałem : czy B&W działa na linuksie mi niestety coś wyświetla że nie czyta płyty czy cos ale to może indywidualny b łąd komputera Czy ktoś się już z ta gra mierzył ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 Musisz na internecie znaleźć cracka no-cd i wtedy działa.Tak robiłem jak miałem jeszcze Debiana 3.1 Woody ale jak go wyrzuciłem to już przeszedłem B&W a także B&W2. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Marzec 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 a jak znajde to przez wine mam instalowac ?? A i jeszcze jedno jak mam znalesc ten no cd crack bo go jakos nigdzie do B&W to nie ma sa pod inne gry (czy tez beda dzialac ?"?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 A i jeszcze jedno jak mam znalesć ten no cd crack bo go jakoś nigdzie do B&W to nie ma są pod inne gry (czy też będą działać ?"?)Crack to chyba nie jest odpowiednie słowo bo przecież masz orginalną wersję tej gry... bardziej pasuje chyba fix: http://www.megagames.com/cracks/html/c900940_0.htm A do instalacji możesz użyć wine lub cedegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Marzec 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 No tak mam orginalna ... zobacze te strone Dodane po x minutach xD a co do tej stronki która mi podales to co mam sciagnac i jak to wgrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 a co do tej stronki którą mi podałeś to co mam ściągnąć i jak to wgraćNie wiem dlaczego zadajesz takie pytania, chyba tylko dla nabijania kolejnych postów. Ten temat już dawno przestał mieć cokolwiek wspólnego z fedorą dlatego radzę Ci poszukać odpowiedzi na google czy innych forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Marzec 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 Przepraszam, ale muszę to powiedzieć... Pamiętacie tego gościa z nickiem Feodora? Jakoś tak mi się przypomniał... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi