malinkalive Napisano Marzec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 Z MPLayera korzystam juz dlugi czas niestety jakies 2 miesiace temu mam ploblem z opcja full screen mianowicie kiedy chce cos poogladac na pelnym ekranie po wybraniu full screen obraz jest w orginalnej rozdzielczosci a jedyne co sie zmienia to czarne tlo dookola. Myslalem ze problem zniknie po zainstalowaniu FC6 jednak nawet update nic nie pomoglo. Gdyby ktos wiedzial co jest nie tak to prosze o pomoc i z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 Załóż innego usera i sprawdź czy na jeko profilu jest poprawnie. Albo po prostu usuń lub zmień nazwę katalogu z ustawieniami Mplayera (~/.mplayer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malinkalive Napisano Marzec 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 Załóż innego usera i sprawdź czy na jeko profilu jest poprawnie. Albo po prostu usuń lub zmień nazwę katalogu z ustawieniami Mplayera (~/.mplayer) Fachowo i na temat dziekuje jeszcze raz w 100 % pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feler404 Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 A co jeśli takie rozwiązanie nie pomogło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 A co jeśli takie rozwiązanie nie pomogło ? U mnie odpowiedzlany był za to sterownik obrazu, ale było to w FC 5 albo 4. Teraz bez problemu działa. Spróbuj zmieniać sterownik obrazu czy jak sie to tam nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 sprobuj opcja -vm mi pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Kwiecień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2007 no to jeszcze ja wrzucę swoje rozwiązanie u mnie problem jest związany z k. graficzną, pomaga polecenie: -vo sdl nie mam ciśnienia, żeby się za to zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi