Hardek Napisano Marzec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2007 Witam! Mam pytanie: Czy zeby AVG free edition chronił mnie w czasie rzeczywistym to musze zainstalować dazuko? Jezeli tak to jaka wersja i w jaki sposob mam to zainstalowac? Posiadam fedora core 6. Anti-virus jest mi potrzebny z kilku przyczyn, ale nie bede o nich pisal bo za duzo tego. Mi chodzi jedynie o ochrone w czasie rzeczywistym. Z gory dziekuje za opdowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 http://www.dazuko.org/faq.shtml Red Hat rulez PS.Przed wirusami na pingwina?O RANY,takich nie ma,chyba,że rootkity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 PS.Przed wirusami na pingwina?O RANY,takich nie ma,chyba,że rootkity.A jak ktoś ma serwer poczty, a odbiorcy pracują pod windą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 A jak ktoś ma serwer poczty, a odbiorcy pracują pod windą? Prawo dżungli, słabsi muszą umrzeć ;D A tak na poważnie, to z posta nic takiego nie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 z posta nic takiego nie wynika. Hardek pisze o "kilku przyczynach, o których nie będzie pisał" Jedną z przyczyn może być posiadanie serwera poczty. Generalnie odpowiadam na wątpliwości suwagema. Zarazić linuksa, szczególnie windowsowym wirusem jest raczej niemożliwe, ale przenosić je za pomocą linuksa można, stąd niektórzy potrzebują skanera AV. Inną przyczyną może być konieczność przygotowania pod linuksem płytki z przeznaczeniem pod windy - przed wypaleniem warto przyszłą zawartość płytki sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardek Napisano Marzec 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 Chcialbym uzyskac odpowiedzi na pytania: Czy aby avg chronil mnie w czasie rzeczywistym to musze zainstalowac modul dazuko? Jezeli tak to jaka wersja tego modulu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi