fanatyk Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 właśnie fc6 zyskała nowego użytkownika już trochę latek siedzę na różnych dystrybucjach przyszła pora na fedorkę no i się cieszę że przyszła pora super system ! poza auroxsem to fedora to demon prędkości i to mi się baaaardzo podoba witam jeszcze raz wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 Witamy BTW - poczekaj na F7, to dopiero zobaczysz ... sadzac po predkosci F7test2 to powinien byc dopiero skok jakosciowy! Ze o udogodnieniach i oprawie graficznej - nie wspomne... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 to się nazywa miłe powitanie przez nowego użytkownika :-) Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 oprawie graficznej - nie wspomne... To dopiero w F8, gdy wejdzie do niej KDE 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 Ja mam tylko jedno zyczenie, niech cos zrobia z ta Anaconda bo malo ze nie stabilna i potrafi sie zwiesic w 90% instalacji, to dodatkowo trzeba isc krok po kroczku jak w M$ a moze ja juz mam przygotowane partycje i nie sa one ani ext2 ani ext3 Musialem to z siebie wyrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 [...]gdy wejdzie do niej KDE 4...Precz z KDE. Niech żyje XFCE > 4.4 Flame, flame - żartowałem Wolny kraj, wolny system, wolne desktopy @fanatyk - witam. Przy tym distro zostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 @Fanatyk Witamy Cię serdecznie Swoją drogą, jestem pewny, ze zostaniesz ostaniesz Fanatykiem Fedory Nie ma lepszej dystrybucji i tego będziemy się trzymać @Amos Niech żyje Gnome!! Apage KDE! żartuję oczywiście Ale swoją drogą, powinniśmy się cieszyć, że możemy robić flame'y na temat wyższości jednego desktopu nad drugim czy trzecim Tacy na przykład Windowsowcy mogą nam tylko pozazdrościć @ WalDo Z tym wolnym krajem to ja bym się tak nie rozpędzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Marzec 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 no fakt instalacja graficzna jest do bani ale od czego jest mój ukochany terminal a yum w terminalu jest super. Mam jeden problem z zainstalowaniem javy ale poradzę sobie tylko na razie mi się nie chce <leń weekendowy> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 jakby co jest zawsze: poradnik.fedorapl.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiewball Napisano Marzec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2007 fedora to demon prędkości i to mi się baaaardzo podoba Poczekaj na wersję F16 ta to dopiero będzie śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2007 Poczekaj na wersje F16 ta to dopiero bedzie smigac Oby tylko sie nie psula tak jak te samoloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Marzec 24, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2007 no i java nie działa nadal chociaż robie tak jak w poradniku nie mogę znaleźć plugina do mozilli javy wieczorem znajdę ale i tak fedorka jest suuuuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Marzec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2007 no i java nie działa nadal chociaż robie tak jak w poradniku ja instalowałem stąd http://java.com/pl/download/linux_manual.j...ost=java.com:80 wdług instrukcji na stronie i działa mam nadzieję że pomoże pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Marzec 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2007 Mam nadzieje że zostaniesz przy tej dystrybucji ja już 10 próbowałem i przy FC zostałem.Zrymowało mi się. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucider Napisano Marzec 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2007 Jak dla mnie Fedora póki co najlepsza, szkoda tylko że instalator się wiesza a mi nawet xfce się nie uruchamia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi