mobo Napisano Kwiecień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2007 Po zabutowaniu z livecd pojawia się grub> i wśród komend możliwych do użycia nie widzę żadnej co by (_linuxa_ → Linuksa) ORT zapuściła. Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Kwiecień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2007 Nigdy nie ściągałem FC6Live CD ale w Knoppixie np to wciskasz enter i działa. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2007 Nie wiem dlaczego ale u mnie już lepiej działa F7 test3 LiveCD niż FC6 LiveCD. Może zobacz siódemkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2007 Może zobacz siódemkę?Mam te same doświadczenia co Ponury - U mnie LiveCD z FC6 zacinał sie zaraz na początku, natomiast FC7 Test 2 poszło bez bólu. Ta szóstka musi być trochę niedorobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2007 W FC7 tez jeszcze wiele brakuje. Wczoraj z ciekawosci go sobie zapuscilem. Na stacjonarnym odpalil mi sie ale tylko z plyty(nie moglem skopiowac zawartosci do RAM), a na laptopie nie szlo uruchomic go w trybie graficznym. Mysle jednak, ze problemy zostana usuniete do wydania, bo przyznam zapowiada sie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi