simodias Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 Znacie może jakieś programy do projektowania obwodów elektrycznych? Wiecie, z gotową paletą elementów i możliwością ich opisu ;-) Cewki, kondensatorki, diody, tranzystorki... Wielkie dzięks ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 EAGLE 4.16 -sorki za poprzednią pomyłkę dawno nie używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simodias Napisano Maj 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 Chyba coś znalazłem, zaraz pochwalę się wynikami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 patrz wyżej program do obwodów Sorki pomyliło mi się z Shnaiderem może będzie pomocne http://www.cadsoft.de/ trzeba kompilować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 trzeba kompilować na 100% jest paczka działająca z czasów Auroxa 11 jak znajde to dam linka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simodias Napisano Maj 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 Znalazłem dwa: Xcircut i Kicad. W pierwszym niestety nie wiem jak zapisywać projekty do grafiki jakiejś, a drugi jest chyba dla mnie zbyt skomplikowany. Nie potrzebuję aż tak rozbudowanego proramu :-/ Używał może ktoś tego Xcircut-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 NIe robiłem tego na FC6 więc nie będę polecał czegoś czego nie używałem. EAGLE-a używałem na SUSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simodias Napisano Maj 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 A moglibyście przetestować ten program Xcircuit? Chodzi mi tylko o zapis projektu do jakiejś grafiki. Jeszcze w życiu mało widziałem, pewnie dlatego nie mogę znaleźć tej opcji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Maj 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2007 Chodzi mi tylko o zapis projektu do jakiejś grafiki. Czemu komplikujesz sobie życie. Na programie który Ci podałem zrobiłem kilkadziesiąt projektów i eksportuje się je do "normalnej grafiki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Listopad 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2010 Polecam program GEDA jest dosyć fajny i w repo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi