mysio Napisano Maj 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2007 http://forum.jabberpl.org/index.php?showtopic=6526 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Maj 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2007 mogli mnie jakos wczesniej o tym poinformowac ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2007 Szkoda. Przy zablokowanych portach i możliwości komunikacji tylko przez 80 i 443 chrome.pl był dla mnie jedynym kontaktem z pracy Znacie jakieś serwery publiczne spoza tej listy gadające na 80 i/lub 443? Najlepiej z transportami GG i Tlen. W sumie nieźle zachowuje się jabber.wp.pl, ale lepiej mieć coś w rezerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2007 z tego co wiem miała być jakaś aktualizacja oprogramowania; admin ujął to jakoś tak: "mam nadzieję, że będzie działać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi