zuku Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 czesc, prosilbym jak ktos posiada niemodyfikowane pliki repozytoriow z fedory 7, namieszalem cos i nie sciaga mi zadnych aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 [..] jak ktos posiada niemodyfikowane pliki repozytoriow z fedory 7A nie prościej z płyty instalacyjnej? yuma przeinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuku Napisano Maj 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 ok, tylko nie wiem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Wydaje mi się że repozytoria dla Fedory 7 nie działają ponieważ nie została ona jeszcze oficjalnie wydana. Proponowałbym poczekać aż na stronie Fedory tutaj ukaże się oficjalna zapowiedź F7 i wtedy spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 ok, tylko nie wiem jakPrzy pomocy rpm rpm -e yum rpm -Uvh /<punkt montowania plyty>/Fedora/yum-3.2.0-1.fc7.noarch.rpm jako root oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 WalDo: akurat repozytoria są zapisane w fedora-release a nie yum rpm -qf /etc/yum.repos.d/fedora.repo fedora-release-7-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Czerwiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 Pamietajmy również, że masowy komunikat "Systen nie odbiera aktualizacji", którym uroczona była pokaźna grupa uzytkowników, był związany po prostu z nadmiernym obciążeniem łącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2007 wlacz repo: fedora, fedora-updates i livina i powino styknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi