douglasmclloyd Napisano Czerwiec 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2007 Jest pierwszy poważny problem. Na jednym kompie wszystko hula, na drugim system wiesza sie w KDE. Na początku wieszał się co jakś czas. A teraz gdzieś 5 minut po uruchomieniu, bez względu na to czy się na nim coś robi, czy nie. Niech to cholera weźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_MG Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Jak F7 wypada w dłuższym użytkowaniu? Warto up'a robi? z FC6 na 7? Długo pracowałem nad tym by moja FC6 była taka jak teraz Nie chciałbym by sie to zmarnowało jakby coś poszło nie tak . Panowie warto? Korci mnie, ale słyszałem, że niestabilna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Jak F7 wypada w dłuższym użytkowaniu? Warto up'a robi? z FC6 na 7? Długo pracowałem nad tym by moja FC6 była taka jak teraz Nie chciałbym by sie to zmarnowało jakby coś poszło nie tak . Panowie warto? Korci mnie, ale słyszałem, że niestabilna... Powiem tak: przyspieszenie jest bardzo znaczne i osobiście nie zauważyłem większych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Korci mnie, ale słyszałem, że niestabilna...W jakim sensie... że się wiesza? Jeżeli o to chodzi to u mnie ani razu się nie zawiesiła a mam ją od premiery. Jak się boisz to może postaw F7 obok swojej FC6 (o ile masz miejsce) i przetestuj sam, bo jak wiadomo z linuksami różnie to bywa. Ja ogólnie to jestem zadowolony tylko drukarka coś nie chodzi i nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Czerwiec 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2007 W jakim sensie... że się wiesza? Wiesza się, zamarza, nawet, jak się nic nie robi, po prostu kicha, pozostaje tylko cold boot. Tak mam na laptopie. Na drugim kompie wszytko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_MG Napisano Czerwiec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2007 Wiesza się, zamarza, nawet, jak się nic nie robi, po prostu kicha, pozostaje tylko cold boot. Tak mam na laptopie. Na drugim kompie wszytko OK. Możesz powiedzieć czy na FC6 też miałeś takie przygody? Ja jeszcze nie zrobiłem upgrade, ale postawiłem F7 na laptopie. Sprzęt słabizna ale F7 działa elegancko. Co prawda nie miałem możliwości testować systemu dłużej niż 2-3h, ale zwiech ani zamrożeń nie było. Z upgradem na "głównym" kompie jeszcze trochę się wstrzymam, bo na pewno nowe łatki wszystko poprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Czerwiec 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2007 Możesz powiedzieć czy na FC6 też miałeś takie przygody? Takich nie. Problem na razie zniknął. Nie wiem co pomogło, wywalenie paru paczek, czy updates. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi