rzepaczyk Napisano Czerwiec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2007 kiedy wylaczam kompa to nie dosc ze sie nie chce wylaczyc(tzn pojawia sie system halted i dalej trzeba recznie kompa wylaczyc) to jeszcze po uruchomieniu kompa nie przywraca sie poprzednia sesja:/ uzywam FC 7 i mam KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Czerwiec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2007 A sprawdzałeś ustawienia w Centrum Sterowania / Składniki KDE / Menedżer Sesji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2007 kiedy wylaczam kompa to nie dosc ze sie nie chce wylaczyc(tzn pojawia sie system halted i dalej trzeba recznie kompa wylaczyc) [...]To pewnie stara sprawa z acpi=on lub acpi=off. Było na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepaczyk Napisano Czerwiec 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 To pewnie stara sprawa z acpi=on lub acpi=off. Było na forum... wiem ze bylo ale to mi dalej nie pomaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi