Gruby Napisano Czerwiec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2007 Co zrobić żeby pliki mp3 były otwarzane w fedorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2007 Zależy czego używasz do odtwarzania. Zazwyczaj odtwarzacze mają dodatkowe paczki w stylu "cośtamcoś-plugin-nonfree" Ja korzystam z audacious, więc dociągnąłem sobie: audacious-plugins-nonfree-aac-1.3.5-1.lvn7 audacious-plugins-nonfree-mp3-1.3.5-1.lvn7 audacious-plugins-nonfree-wma-1.3.5-1.lvn7 audacious-plugins-nonfree-tta-1.3.5-1.lvn7 audacious-plugins-nonfree-mms-1.3.5-1.lvn7 audacious-plugins-nonfree-lame-1.3.5-1.lvn7 audacious-plugins-nonfree-alac-1.3.5-1.lvn7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano Czerwiec 24, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2007 Mam Noatun i Amarok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2007 Czy jest coś do noatun, to nie wiem, ale dla amaroka na pewno coś znajdziesz (pewnie ten pakiet amarok-extras-nonfree) BTW.Nie cytuj całych postów. Zajmuje miejsce, zmniejsza czytelność itd. Jeśli cytujesz, to tylko fragment, do którego odnosisz się bezpośrednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2007 Dla noautun yum install kdemultimedia-extras-nonfree A na przyszłość http://www.fedorafaq.org/#mp3 oraz całe http://www.fedorafaq.org/ Nic to, że dla Core 6. Większość rzeczy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graceb Napisano Czerwiec 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2007 Ja korzystałem z tego wątkuVisit My Website i wszystko mi działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi