Darnok Napisano Sierpień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2007 Dziendobry. Mam zainstalowana fedore 4 i mam nastepujacy problem. Mam zainstalowana karte sieciowa (z integrowana) i na niej DHCP ale podczas proby aktywcji tego polaczenia wyskakuje mi nastepujacy komunikat: Nie mozna znalezc urzadzenia dmfe eth0 inicjalizacje opozniono. W zwiazku z tym internet mi nie dziala co mam robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Sierpień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2007 Wiesz, szklane kule wszystkim zaparowały i nikt nie wie jaką masz kartę sieciową. Może najpierw udziel maksimum informacji na temat sprzętu , a później oczekuj pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2007 Mam zainstalowana fedore 4[...]Poza tym co napisał bartucha82 to Twoja wersja Fedory jest sprzed lekko licząc 2 lat. Nie wiem czy ktoś ma to jeszcze zainstalowane. Może warto pomyśleć o upgrade do F7? Tak stary system może po prostu nie obsugiwać tej karty. Jest szansa, że chipset został wyprodukowany później niż FC4 A do FC4 a nawet FC5 i (chyba) FC6 wychodzą już tylko poprawki krytyczne dotyczące bezpieczeństwa (te wersje przeszły to tzw. legacy). Nie sądzę, żeby ktoś aktualizował sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi