9g9man Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 Witam! (_odrazu_ → od razu) ORT zaznaczam że jestem kompletnym newbie, więc proszę wybaczcie mi gdybym czegoś nie rozumiał . No dobra, przejdzmy do sprawy: widziałem na screenach z fluxboxem, że na pulpicie mają wyświetlane informacje o zużyciu cpu, itp. Czy da się tak zrobić w Gnomie? Pozdro, i z góry dziękuje za pomoc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 Tak da się. Program ten nazywa się gdesklets - wpisz w forumowej wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9g9man Napisano Sierpień 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 ok, thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 A jak chcesz coś lżejszego to gkrellm2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 mi się najbardziej podoba conky jest proste i wyświetla wszystko to co jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 jest proste i wyświetla wszystko to co jest potrzebnelekki, ale IMHO nieco siermiężny No i niemal nieparametryzowalny. Duży plus: niemal nie zajmuje zasobów systemowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi