elson44 Napisano Wrzesień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2007 Witam! Potrzebuje pomoc w uruchomieniu internetu pod terminalem AnyData ze Sferii pod F7. Nie udało mi się znaleźć nic na ten temat. A postępując według instrukcji Sferii nie udało mi się połączyć. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję i pozdrawiam elson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2007 nie każdy wie co to Sferia; podaj więcej szczegółów, napisz co do tej pory zrobiłeś i gdzie utknąłeś, od tego zależy jakie komendy trzeba wpisywać żeby zdiagnozowac problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Wrzesień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2007 Może To Ci pomoże. W razie niejasności - pytaj. Pozdrowienia, andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elson44 Napisano Wrzesień 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2007 Wielkie dzięki. Net działa, choć moja wiedza na temat Linuksa nadal jest zerowa:( Pozdrawiam elson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi