Wiktor93 Napisano Wrzesień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2007 Ja mam inny problem. Nieraz ściągam jakieś filmiki lub jakieś inne duże pliki. Najpierw pojawia się napis "Rozpoczynanie". A potem gaśnie okno pobierania- nie pobrało się. Może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 nie wiem czym to ściągasz i skąd, ale na początek wpisz do terminala: wget -c http://strona/z/filmem/film.avi wget to jeden z fajniejszych programów do ściągania plików, troszkę skomplikowany, ale przynajmniej działa i się nie wiesza jeśli nie uda się ściągnąć za pomocą wgeta, to program coś zawsze napisze czemu się nie udało; jeśli tak się stanie, to skopiuj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 Próbowałeś używać dodatku FlashGot i odpalać menager pobierania dla dużych plików. Jeśli używasz KDE to kget spokojnie wszystko ściąga, jeśli nie to w repozytoriach jest d4x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor93 Napisano Wrzesień 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 Ja ściągam za pomocą strony Getvideo. Nie interesują mnie programy, bardzo bym prosił o wyjaśnienie czemu nie chce się to pobierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Wrzesień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 Może jakiś segment fault czy inny problem z działaniem firefoksa na Twoim komputerze. Odpal w konsoli firefox-a i zrzuć błędy jakie wywala podczas tego pobierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi