Velans Napisano Październik 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2007 Witam Wiec, mam dziwny problem ponieważ gdy instaluję Fedorę 7 instalacja się po prostu zawiesza i na nic nie reaguję. A zawiesza się zawsze w momencie gdy rozpoczyna się instalacja/kopiowanie na dysk. Bawiłem się instalacją w trybie tekstowym gdyby problemem była karta graficzna ale to rówież nie pomogło. Również próbowałem instalacji z dodatkowymi parametrami m.in. nolapic itp. Wychwyciłem jeden błąd a dokładniej przed instalacja/kopiowaniem na dysk systemu gdy wejde w tryb tekstowy pojawia się komunikat taki jak na poniższym screenie A niekiedy po iluś tam twardych resetów nawet wyskoczy kernel panic Pozdrawiam Velans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2007 Pozdrawiam Velans Pozdrawiam, WalDo P.S.Polecam skorzystanie z wyszukiwarki. A na początek warto sprawdzić sumę SHA1 pobranego obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velans Napisano Październik 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2007 @WalDo, czy mi się zdaję czy się czepiasz? P.S.Polecam skorzystanie z wyszukiwarki. A na początek warto sprawdzić sumę SHA1 pobranego obrazu. Oczywiście powyższe metody zostały już sprawdzone i jedynie co znalazłem to spróbowanie instalacji przez dodatkowe parametry instalacji ale jak wyżej napisałem niepomogło Mi się wydaję że taka twoja odpowiedz świadczy tylko o tym, że chcesz sobie nabić posta a nie znasz odpowiedzi mój problem Pozdrawiam Velans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano Październik 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 ja mialem tak, nie wiem czy to ten sam problem, ze podczas instalacji stawalo na jakims pakiecie i za chiny nie chcialo isc dlaje, po 6 probie sie udalo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi