blazejwiecha Napisano Październik 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2007 mam taki oto problem jak w temacie posiadam fc3. który pakiet rozwiąże ten kłopot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2007 g++ to kawałek kompilatora gcc. Zazwyczaj robię coś w rodzaju yum install gcc* i nie zastanawiam się czy któregoś komponentu z gcc mi brak. Ty też tak zrób, no chyba że wyskoczą do zainstalowania jakieś zupełnie nie potrzebne pakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Październik 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2007 W nowszych fedorach jest na pewno w paczce gcc-c++, w fc3 byćmoże też. Swoją drogą polecam aktualizację systemu, bo fc3 nie ma już wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Październik 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2007 wiem że fc3 nie ma już wsparcia, ale niestety jest na nim serwer routingu który nie może zostać zatrzymany. Dlatego też piszę skąd (_wziąść_ → wziąć) ORT paczkę dla FC3 z g++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2007 Poszukaj tutaj → http://rpm.pbone.net Kliknij "Advanced RPM search" odznacz wszystkie z wyjątkiem FC3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Październik 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2007 Dzięki, to pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi